Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy változtathatnék magamon?
Amikor összejöttem a párommal,akkor még egy igen félénk és gátlásos lány voltam. Voltak előtte kapcsolataim,de nem komolyak,csak ilyen tiniszerelmek. A mostani párommal való kapcsolatom mérföldkő volt. Szinte egyből hozzáköltöztem,imádtuk egymást.Részemről ez szeretetté alakult. Néha kívánom őt testileg,de legtöbbször csak az ő kedvéért van szex.Amikor először éreztem ezt nagyon megijedtem,hogy elmúlt. Lényeg a lényeg,hogy ezek után engedtem mások udvarlásának,kiélveztem a randikat,a szexet,aztán elmúlt.Majdnem tíz fiúval csaltam meg ezidáig a párom. Izgatott ez az életforma,de a párom rajongásig imád engem,és én rájöttem végre,hogy így becsapnom őt folyamatosan,az nem vezet semmi jóra,nagyon haragszom magamra. A párom mindent megbocsájt nekem,teljesen biztos,hogy ezt is megbocsájtaná,sőt magában keresné a hibát. Érthető módon,mivel vele szeretnék maradni,így nem vallok be semmit,de szeretnék megváltizni. Szeretném nem utálni magam és visszahozni a szenvedélyt a kapcsolatunkba.
23L
Majdnem tíz fiúval csaltam meg ezidáig
azért egy hiv-tesztre majd menj el, és az összes nemi betegségre is végezz szűrést, komolyan mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!