Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtathatnék magamon?
Az a problémám, hogy szerintem önbizalom hiányos vagyok, nem veszem észre, ha valakinek tetszek. Ha egyedül megyek valahová, van amikor jó, és szépnek, kívánatosnak érzem magam, de, ha más szép nő is van a közelben van teljesen lealacsonyítom magam, van egy barátnőm, akit nagyon szeretek, és annyira nőies, meg szép meg minden, és ha vele vagyok a férfiak csak vele akarnak beszélni, bár ő is olyan, hogy csak mondja mondja és próbálom ellesni ő miket csinál, de akkor meg úgy érzem ez nem én vagyok, meg féltékeny vagyok más részről, (utálom ezt az érzést) és picit sértődött ezért mégannyira sem szólalok meg, mert minek strapáljam magam mellette. Hogyan tudnék ezen változtatni szerintetek, hogy egyáltalán, ne versenynek tekintsem? Én is úgy érzem karakán vagyok, meg vannak gondolataim, vonzerőm, de teljesen elmegy, ha valaki más is ott van. :/
24L
Ez az érzés ismerős, csak még korábbról. Regen mindig én voltam a "második, harmadik, sokadik".
Nem olyan nagy baj ez. Az ember megtanul látni is, nemcsak nézni. Amúgy az önbizalomhiányodon nem ez fog segíteni. Nekem se ez segített. Meg kell keresned a belső bizonytalanságod okát, mert az mindig már egy következmény. Maga az állandó bizonytalanság is már egyfajta okozat. Ha ezeket megtalálod és elkezdesz dolgozni rajta; onnantól minden elkezd megváltozni
Rengeteget gondolkozom ezen, de nem tudom mi lehet az oka, Te hogyan fejtetted meg?
Mint említettem 2 fiú testvérem van, sajnos a szakmámból adódóan olyan középiskolába jártam, ahol csak lányok vannak, a szüleim elváltak gyerek koromban, elég szigorúan fogtak, nem járkálhattam el, mint a többi lány, arra tudok csak gondolni, hogy nem tudok, hogy viszonyulni egy férfihez sokszor, aki nem a testvérem/haverom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!