Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Hogyan változtathatnék magamon?
egyszerűen ha megszerettem valakit szerelemböl,utána nemtudom egykönnyen elfelejteni és nemtudok továbblépni egy másik kapcsolatba,mert tudom hogy úgyis a másikat szeretem,meg amugy sincs undorom ahhoz hogy azzal legyek akit nem szeretek ,miközben végig a másikra gondolok. sokan aztmondják hogy vágjak bele egy uj kapcsolatba,hátha sikerül elfelejtenem,de képtelen vagyok ráá :\'( szoval így nagyon sok ideig nincs barátom :S ezt csak általánosságba mondtam nem konkrétan :S
Valaki hasonlo cipőben jár? :( kérlek segitsetek mit tehetnék??!!! köszönöm
volt egy hosszú kapcsolatom azt hittem túl vagyok az exen belekezdtem egy új kapcsolatba...aztán most ismét az exel vagyok :))) mert rájöttem hogy őt szeretem és miközben a másikkal voltam ez néha előjött,de mivel több éves kapcsolat volt arra gondoltam amiatt volt.de az első jelzésnél a volt páromtól meghozta az eszem és otthagytam az akkorit.
ebből az egészből azt akarom kihozni hogy ne bánkodj amiatt ha sokáig vgay egyedül.én 1 hónap után belevágtam egy másik kapcsolatba,meg is bántam.inkább legyél többet egyedül amíg elrendezed magadban a dolgokat.
a másik pedig hogy annak az embernek akivel utána összejössz se kellemes érzés ha esetleg elhagyod mert az ex...vagy ha érzi rajtad azt hogy érzelmileg nem jelent neked annyit.senki sem hülye...a saját magad tétovázása miatt pedig nem érdemes egy másik embert megbántani
Hát nemtudom. Én is voltam ilyen szituban 5 évig jártam a nagy ővel, ebből 4et együtt is éltünk, és nagyon szerelmes voltam az elejétől a végéig. Szakitottunmk mert ő azt mondta hogy már nem szeret én pedig azt hittem belepusztulok.
Aztán amikor ő megismerkedett egy lánnyal akkor tudtam énis továbblépni. Látnom kellett azt ténylegesen hogy tul van rajtam nem akar már engem... mert adig azzal áltattam magam, hogy még lehet valami.
Még mindig szerettem, de miután uj kapcsolata lett egy hónappal énis nyitott szemmel kezdtem el járni, és rettentően hamar beleszerettem egy csudahelyes pasiba ami szintén 2 éve tart már.
Persze nagy ő csak egy van, de utána is van még élet.
Nem hiszem hogy lehet okosat javasolni neked ebben a helyzetben, de kiatrtás... egyszer minden elmúlik.
nagyon köszönöm a válaszokat el se tudjátok képzelni mennyit segitettetek most !!! :)
azért még jöhetnek kommentek :p
Nekem is volt egy fium,igaz csak 4 honapig jartunk,s rettento bunkon viselkedett velem,de az eletemet adtam(nam) volna erte.Csunyan viselkedett velem,elhagyott,szerettem.1honapra oszejottem egy sraccal immaron 9 honapja eggyut vagyunk,de nem szeretem.Eggyut vagyok vele,mert eggyut vagyok,de az exem szeretem.
Hat mostmar igy jartam,ez van,ezt kel szeretni
Szió!
Én is ilyen típus vok...
Vagy azzal akit szeretek, vagy egyedül...
Nem tartozok azoknak az embereknek a táborába, akik csak azért vannak vkivel, h ne legyenek 1edül...
akkor örülök hogy nem csak én vagyok ilyen :)
utolsó elötti kommentelönek : és hogy bírod ki mellette?? mert bennem ez is a baj hogy nem tudok ugy lenni valakivel,hogy közbe mást szeretek... :S olyan rossz:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!