Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés: szerintetek létezik elfogadható indok a félrelépésre?
Figyelt kérdés
Magyarán, szerintetek van olyan helyzet, amiben jogos a megcsalás?
Légyszi írjatok kort és nemet!
2017. dec. 24. 18:08
21/27 anonim válasza:
#18: Mert a válaszodban nem csak okokat írtál, hanem látszólag támogattad a megcsalást.
A megcsalás a gyenge emberek eszköze.
22/27 anonim válasza:
Saját részre, van egy határozott, megdönthetetlen indok, magyarázat, ha csalok. Ez a magyarázat, indok a CSAK szócska. Gondolom, ez bőven elég indok.
23/27 anonim válasza:
Elméleti válasz: Nem, erkölcstelenség, fúj!
Gyakorlati válasz: Természetesen létezik megcsalás, indok sem kell hozzá. Csak alkalom.
Alkalom fogalma: A megcsaláshoz csak annyi kell, hogy egynél több partnerjelölt érdeklődjön irántad. Az itt jelenlevők többségénél ez a szám nulla, így csak az elméleti válasz létezik számukra.
18/L
24/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, te vagy jogot tanulsz vagy filozófiát, igaz? :D
2017. dec. 27. 22:21
25/27 anonim válasza:
# 24, 18 évesen aligha - de matematika is lehetne...
szimplán okos.
26/27 anonim válasza:
Gépészmérnök leszek. Egyszer.
18/L
27/27 anonim válasza:
És mi van azokkal, akiknek a szám nem nulla, mégis fellépnek ellene? (engem nem vonz az az életmód, hogy minden egyes kibaxott nap bűntudattal ébredjek, és feküdjek, és mindig valami hazugságot kelljen kitalálnom, amikor elkomorodom és nem tudom megmagyarázni, tehát soha, de soha) Az se hátrány, hogy amíg egyenes gerinccel tudom vállalni hogy nem vagyok hajlamos rá, addig nem adok okot a féltékenykedésre, amit minden érdektelen dolognál el kéne szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!