Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan indok egy nővel való kikezdésre, hogy "ki akarta próbálni magát, hogy sikerülne-e"?
Ezzel az indokkal találkoztam,hogy azért kezdett ki a nővel ,mert kíváncsi volt,le tudja-e fektetni.
De állítja az illető,h nem tette volna meg,ha eljut odáig,csak arra volt kíváncsi,h eljut-e.
Igen, ez rám is abszolút jellemző nőként, és sok pasit ismerek, aki hasonlóan van ezzel.
Csak a tudat kell, hogy meg tudok hódítani valakit, de tovább már nem mennék. És sok férfi ismerősöm van ezzel így, kell az egójának a visszajelzés, hogy ha akarná, megtehetné. De nem teszi...
Nem kapcsolatban tettem, mert az undorító lenne, mivel egy ilyen dologhoz azért kell jelzést adni meg cselekedni is. Ha már cselekvés vagy intim beszélgetés is történt, mindezt úgy, hogy kapcsolatban van az illető, akkor az nálam szakító ok lenne és én sem csinálnám.
Kapcsolatban egónövelő az ha látom a csajon, hogy bármikor meghódíthatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!