Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan indok egy nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan indok egy nővel való kikezdésre, hogy "ki akarta próbálni magát, hogy sikerülne-e"?

Figyelt kérdés

Ezzel az indokkal találkoztam,hogy azért kezdett ki a nővel ,mert kíváncsi volt,le tudja-e fektetni.

De állítja az illető,h nem tette volna meg,ha eljut odáig,csak arra volt kíváncsi,h eljut-e.

#megcsalásra indok
2013. aug. 24. 12:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Miért ne létezne?
2013. aug. 24. 12:59
 2/18 A kérdező kommentje:
És el lehet hinni azt a részt,h nem tette volna meg?
2013. aug. 24. 12:59
 3/18 anonim ***** válasza:
Aha, simán lehet ilyen. Én is csináltam már ilyet és nem feküdtem le vele, mondjuk én erős vagyok nagyon. De ez egyénfüggő :)
2013. aug. 24. 13:01
 4/18 A kérdező kommentje:
ÉS párkapcsolatban tettél ilyet vagy szabadon?
2013. aug. 24. 13:03
 5/18 anonim ***** válasza:

Igen, ez rám is abszolút jellemző nőként, és sok pasit ismerek, aki hasonlóan van ezzel.

Csak a tudat kell, hogy meg tudok hódítani valakit, de tovább már nem mennék. És sok férfi ismerősöm van ezzel így, kell az egójának a visszajelzés, hogy ha akarná, megtehetné. De nem teszi...

2013. aug. 24. 13:03
 6/18 anonim ***** válasza:
Ezt jellemzően párkapcsolatban teszik/tesszük. Általában akkor, ha a párunktól nem kapunk elég pozitív megerősítést, sérül az önértékelés.
2013. aug. 24. 13:04
 7/18 A kérdező kommentje:
És az normális,h valaki erre 8 hónapot áldoz?
2013. aug. 24. 13:04
 8/18 anonim ***** válasza:

Nem kapcsolatban tettem, mert az undorító lenne, mivel egy ilyen dologhoz azért kell jelzést adni meg cselekedni is. Ha már cselekvés vagy intim beszélgetés is történt, mindezt úgy, hogy kapcsolatban van az illető, akkor az nálam szakító ok lenne és én sem csinálnám.

Kapcsolatban egónövelő az ha látom a csajon, hogy bármikor meghódíthatnám.

2013. aug. 24. 13:07
 9/18 anonim ***** válasza:
8as válasz után, úgy tűnik, hogy a Ti esetetekben ez csak egy alibi. 100%, hogy megdugta volna a csajt, ha eljut addig.
2013. aug. 24. 13:08
 10/18 A kérdező kommentje:
IGen,ettől féltem...hogy nem hihetem ezt el neki...
2013. aug. 24. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!