Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan indok egy nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan indok egy nővel való kikezdésre, hogy "ki akarta próbálni magát, hogy sikerülne-e"?

Figyelt kérdés

Ezzel az indokkal találkoztam,hogy azért kezdett ki a nővel ,mert kíváncsi volt,le tudja-e fektetni.

De állítja az illető,h nem tette volna meg,ha eljut odáig,csak arra volt kíváncsi,h eljut-e.

#megcsalásra indok
2013. aug. 24. 12:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

# 7: nem, nem normális. Az önértékelési zavar egyáltalán nem normális.

Inkább azon gondolkozz el, hogy a párod kap-e tőled elég visszajelzést, vajon mitől lehetnek önértékelési problémái... mert én, ha ilyesmit tettem (igen, néha 6-8 hónapig flörtölgettem valakivel), akkor az volt, hogy a partneremtől csak a cseszegetést meg a morgást kaptam, soha egy dicséretet, kedves szót, semmi ilyesmit... ha kaptam volna, eszembe nem jutott volna máshol keresni.

A kapcsolat nem arról szól, hogy a másik az enyém, és kutya kötelessége a végletekig hűnek lenni... hanem arról szól, hogy adunk egymásnak pozitívumokat.

Te mikor mondtad utoljára a párodnak, hogy mit szeretsz benne? Mikor dicsérted meg valamiért? Mikor néztél rá olvadozva? Na ő ezt keresi - máshol...

2013. aug. 24. 13:11
 12/18 A kérdező kommentje:

Ezzel én tisztában vagyok,teljesen.

Itt a kérdés az,h próbáljuk-e meg menteni a menthetőt,mert elhihetem,h nem szeretett bele,vagy dobjam ki most.

Ha a mentés mellett döntök,természetesen,minden más lesz.

2013. aug. 24. 13:14
 13/18 anonim ***** válasza:

"minden más lesz"

Meddig? 1-2 hétig? 1-2 hónapig? Szerintem túl sok a tüske mindkettőtökben... nehéz az ilyesmit feldolgozni. Nem lehetetlen, de nagyon nehéz!

2013. aug. 24. 13:20
 14/18 A kérdező kommentje:
13-as ,ezzel most mit szeretnél mondani? Csomagoljak?
2013. aug. 24. 13:23
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem, én semmit nem akarok ezzel mondani, a döntés a tiéd. Én voltam ilyen helyzetben, egyik oldalon és másik oldalon is. Meg kívülállóként is láttam ilyen helyzetet, közelről, baráti párnál.

Meg lehet oldani, de akkor tényleg mindkét félnek nagyon elkötelezettnek kell lenni és dolgozni a kapcsolatért. Te tudod, hogy mennyi tüske van bennetek, meg tudjátok-e beszélni, képesek vagytok-e hosszú távon közösen tenni a kapcsolatért. Ezt én így nem tudom megítélni.

2013. aug. 24. 13:24
 16/18 A kérdező kommentje:

Ha valaki elhanyagolva érzi magát,szerintem azt az ilyen "megcsalás" előtt kellene közölni,nem szembesítéskor.

Sok lehetőségem nem volt abban az időszakban a daliás testét dicsérni vagy ódákat zengeni elképesztő intelligenciájáról,mert épp a fiát szültem meg majd láttam el itthon a 4ésfél éves lánya mellett.

Ha nincs itthon,mert épp valami nőt hajt,elég nehéz dolgozni a kapcsolatért.

Ha meg nem tudom,h baj van,csak utólag,akkor meg pláne.

Ezzel együtt,h én is hibáztam,100%ban elismerem.

A kérdés az,h hihető e az,h nem szeretett bele,ha 8 hónapig szaladt utána.

MErt ha igen,akkor a fejem tetejére is állhatok,nincs értelme,el kell hagynom és kész.

2013. aug. 24. 13:50
 17/18 anonim ***** válasza:
fùùùùù, de sz*r. ez olyan tipikus mentegetozès, mint "a rèszeg voltam. ne dolj be neki, nem igaz!
2013. szept. 17. 11:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez a legundorítóbb, amit férfi megtehet, hogy a párja a gyerekével várandós, vagy frissen szül, és akkor kezd félrepislogni.. nagyon sajnálom :((

Ha van esély, hogy tényleg nem történt más, én azt hiszem, adnék neki egy lehetőséget, egyet, nem többet.

Két pici mellett és attól, hogy elveszíthet, elképzelhető, hogy megjön az esze, és lássuk be, kell a segítség neked is. Viszont, én biztosan megmondanám neki, egy rossz húzás, és repül, se pár, se család, semmi, mindent odadob.

Sajnos láttam én is ilyet, ott a pasi nagyon megbánta, de nyilván van, aki továbblép..

Kitartást neked! :(

2014. júl. 23. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!