Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Létezik ilyen indok a visszaut...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen indok a visszautasításra?

Figyelt kérdés

Rendszeresen sportolok,edzőterembe járok figyelek étkezésre stb.Nem szoktam lányokkal ismerkedni mert még nem volt olyan az ellenkező nemből aki igazán megfogott volna.Végre tetszett valaki,beszélgettünk elhívtam kajálni erre az volt a válasza,hogy szívesen eljön velem de nem jövök be neki mert én már túl izmos vagyok hozzá.Én meg itt ülök és nem értem,hogy ez az igazság-e vagy csak egy indok.Nem érzem magam rosszul,de jól se emiatt.Sőt!Lányok?

18F

2016. júl. 5. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
VAn ilyen :S.. Ezért szeretem a testem :3
2016. júl. 5. 22:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen és baromság. Mert vannak,akik azért nyiválkolnak,mert nem izmos. 15/F
2016. júl. 5. 22:18
 3/6 anonim válasza:
100%
edd meg az ő részét is, majd menj oda hozzá mackósan, hogy jó leszel e igy :((
2016. júl. 5. 22:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Lehet azt kéne,de nem dobom el évek munkáját.:D Utánam látom feltettek még hasonló kérdéseket,köszönöm a válaszokat
2016. júl. 5. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Létezik. Én sem szeretem a kigyúrt fiúkat 18/l
2016. júl. 5. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem sem az esetem ha izmos egy fiú. Igazából vannak lányok akik nem szeretnek márványszobrokat ölelgetni, de persze ez egyénfüggő, mindenkinek más :)

De tuti rendes srác vagy, én azért nem utasítanálak el, mert izmos vagy. Próbálj meg vele többet ismerkedni és lehet megváltozik a véleménye. Ha nem, meg sem érdemelt téged.

2016. júl. 5. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!