Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen indok a visszautasításra?
Rendszeresen sportolok,edzőterembe járok figyelek étkezésre stb.Nem szoktam lányokkal ismerkedni mert még nem volt olyan az ellenkező nemből aki igazán megfogott volna.Végre tetszett valaki,beszélgettünk elhívtam kajálni erre az volt a válasza,hogy szívesen eljön velem de nem jövök be neki mert én már túl izmos vagyok hozzá.Én meg itt ülök és nem értem,hogy ez az igazság-e vagy csak egy indok.Nem érzem magam rosszul,de jól se emiatt.Sőt!Lányok?
18F
Sajnos nekem sem az esetem ha izmos egy fiú. Igazából vannak lányok akik nem szeretnek márványszobrokat ölelgetni, de persze ez egyénfüggő, mindenkinek más :)
De tuti rendes srác vagy, én azért nem utasítanálak el, mert izmos vagy. Próbálj meg vele többet ismerkedni és lehet megváltozik a véleménye. Ha nem, meg sem érdemelt téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!