Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen témával írjak újra egy lányra? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Hát Megmondom őszintén nem nagyon beszélgettem eddig lányokkal. Nemrég rávettem magam, hogy ráírjak a kiszemeltelmre ( csak látásból ismerjük egymást) és sikerült is beszélgetni, de most így másnap nem tudom mivel kéne ráírnom megint. Már volt téma: Kedvenc film, testvérek, zene, iskola, könyvek, hobbik, sport. és ezek nem is ilyen sablonkérdésként jöttek elő, hanem a beszélgetés hozta ki, tehát annyira nem lehet veszett ügy szerintem!
16/f/l
2016. febr. 7. 16:28
1/3 anonim válasza:
Írj rá, hogy az imént néztél meg egy filmet, ami biztos tetszene neki.
2/3 anonim válasza:
Szerintem írj rá,hogy milyen volt a napja. Ha rossz,vigasztald meg, ha jó, kérdd meg,hogy mesélje el neked. Minden lány szeret mesélni :) Ha azt mondja semmilyen,küldj neki egy vicces képet vagy idézetet és rögtön elindul a beszélgetés ;) De ne várd,hogy ő írjon.Hidd el, nagyon szarul tud esni egy lánynak ha neki kell írni, mert úgy érzi a fiú nem kíváncsi rá! Na hajrá! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, azt gondoltam ezért akarok minél hamarabb ráírni!
2016. febr. 7. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!