Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, ha ramosolyogtok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ha ramosolyogtok egy lányra, az mit jelent?

Figyelt kérdés

Azon kívül, hogy esetleg tetszik nektek.

Tegnap rámnézett egy srác es magyon elmosolyodott :))

Legalábbis szerintem ram nézett :D

Mar kb 2-3 hete nem láttuk egymást.

Latasbol ismerjük egymást, neha együtt buszozunk es régebben 1-2x együtt voltunk kutyás foglalkozáson.

2015. nov. 14. 11:52
 1/3 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Na szokàsos hülye kérdés. "ràmnèzett és ràm mosolygott, mit jelent ez?" Mi az, h szerinted ràd nèzett? Te vagy kancsal, vagy ő, hogy nem tudod eldönteni, hogy ràd nèzett-e. Mit jelentene? Azt, amit leirtàk. Ràd nézett és ràd mosolygott. Egy nap többmilliò fiù teszi ezt többmilliò lànnyal.
2015. nov. 14. 12:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Csak feltettem egy kérdést.

Azert írtam, hogy szerintem ram nézett, mert az is előfordulhat, hogy csak mellettem 5 cm-el nézett el, ami nem túl nagy különbség.

Igen, tudom, hogy naponta többmillió ember csinálja ezt.

De ram nem szoktam mosolyogni fiuk, ezért volt fura es ezért tettem fel a kérdést.

2015. nov. 14. 14:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy szimpatikus vagy és valószínűleg tetszel neki :) legalábbis nekem ha tetszik egy lány rámosolygok ha visszamosolyog az egy jó jel és akkor odamegyek és beszélek vele ;)
2015. nov. 28. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!