Fiúk! Nálatok mit jelent az, ha egy olyan lányra akit nem annyira ismertek rámosolyogtok csak úgy random?
Figyelt kérdés
nyilván vannak alapból is mosolygós emberek, de nem feltétlenül rájuk gondoltam2013. okt. 3. 14:40
1/9 anonim válasza:
Arra, hogy mosolygós vagy tetszek neki de nem annyira nyilvánvaló, hogy be próbálkozzak nála.
2/9 anonim válasza:
Ha egyszer rámosolygok, akkor nem vonnék le komoly szándékú következtetést a helyedben. :)
Ha már többedjére mosolygok rá, akkor azért teszem, mert csinosnak tartom, szimpatikusnak küllemre és nem esne terhemre megismerni.
3/9 anonim válasza:
Valószínűleg nem rád mosolygott, csak éppen te voltál ott.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi :) úgy imádom az itteni jószándékú embereket :D
2013. okt. 3. 14:47
6/9 A kérdező kommentje:
lány
2013. okt. 3. 15:08
7/9 anonim válasza:
Akkor elmondod mit kellene gondolnom ha egy lány többször is rám mosolyog? Vagy ha csak úgy random?
8/9 anonim válasza:
Én általában ha mosolygok 1 lányra az azért van mert jóólnéz ki de csak akkor pl nem akkor ha mond 1 viccet mert ha 1 csunyább lány mond 1 viccet h mosolyagjak az nem feltétlen :D De pl suliban jön szemben 1 szép lány rámosolygok akkor az általában azért van mert tetszik nekem :D
9/9 A kérdező kommentje:
csak random ültünk órán, láttam hogy néz ránéztem mosolygott, elnéztem modnom biztos nem nekem visszanéztem és újra mosolygott :D
2013. okt. 3. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!