Egy intelligens, igényes férfi mennyire menne oda random nőkhöz?
Figyelt kérdés
Milyen körülmények között ismerkedne egy ilyen férfi? Utca, strand, étterem, fesztiválok vagy kizárólag úgy ha már ismeri a lányt baráti körökből?
22/N
2013. júl. 7. 23:17
1/10 anonim válasza:
miért ne mehetne oda? ha tetszik neki, simán
2/10 anonim válasza:
Hát, férfi nem vagyok, a többit meg majd jelzi valaki, illik-e rám.
Bennem idáig csak akkor merült fel komoly vágy bármilyen lány után, ha ismertem már egy ideje. Oda szoktam menni ismeretlenekhez, szoktam velük beszélgetni/flörtölni, de eddig sosem volt kedvem folytatni, és azért nem hiszem, hogy mind az ő hibájuk lenne.
4/10 A kérdező kommentje:
Gondolom előnyben vannak akiket baráti körből ismernek. :)
2013. júl. 7. 23:22
5/10 anonim válasza:
Intelligens, igényes férfinak tartom magam, a magam nevében tudom írni a következőket. Utca: lehet ott is intelligens és igényes nőket találni, de elég kis hatékonysággal találhatnánk tűt a szénakazalban. Strand: nem sokkal különb. Étterem: ? nem zavarnám étkezés közben. Fesztiválok: a legjobb hely az összes közül, itt ismerkednék leginkább, de inkább kulturális programokon, mert ott nagyobb valószínűséggel találnék valami értelmes nőt. Ha viszont ismerem a lányt, akkor még inkább odamennék hozzá, mert van hivatkozási alapom is, hogy "te ilyen meg olyan vagy és ez tetszik benned, szeretnék megismerkedni veled". 22/F
6/10 anonim válasza:
küld képet és úgy 20-25perc múlva elmegyek,jó?
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, hogy milyen helyeket ajánlanátok?
2013. júl. 8. 10:57
8/10 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám. Az intelligens és igényes (nem pénzügyileg :D) nők érdekelnek. Kulturális rendezvényeken, ahová inkább a magukra valamit adó emberek járnak, nagyobb esélyed van ilyen férfit találni, mint ahová a punkok csődülnek :D
22/F
9/10 anonim válasza:
Tudod hányan járnak (rajtam kívül:D) pogácsa és bor miatt kiállítás megnyitókra?:DDD
10/10 A kérdező kommentje:
Pogi és bor? :D
2013. júl. 9. 01:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!