Szép lányok! FB-n milyen gyakran szoktak rátok írni random fiúk lányok? Kort is írjatok!
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 18:47
1/14 A kérdező kommentje:
ha nem szoktak rátok írni soha senki haverkodás, párkapcsolat céllal, azt írjátok, kösz!
ha meg lúzerek néha írnak, azt is, hogy volt olyan is!
kösz
2013. máj. 21. 18:56
3/14 anonim válasza:
Engem általában hetente 2-3 fiú bejelöl azzal a szöveggel,hogy szép vagyok és szeretnének ismerkedni velem... Én nem igazán bírom,de azért beszélgetek velük,ha meg hülyék törlöm őket. Most párral egész jóban vagyok és szerencsére nem idióták.
4/14 Vizéli László válasza:
Hát rám se szoktak írni idegenek, csak az ismerőseim. f/25
5/14 A kérdező kommentje:
szép lánynak érzed magad, vagy mivan?
srácok szoktak fölszedni lányokat általában és nem fordítva.
2013. máj. 21. 19:12
6/14 anonim válasza:
hetente van pár nyomi aki szépnek tart és nyal mint egy kutya
7/14 Vizéli László válasza:
Háhá. Én nem is vagyok lány :D Bocsi, kicsit benéztem :)
8/14 anonim válasza:
nekem is szoktak páran írni, hogy ismerkedjek meg velük de nekem nincs kedvem hozzá, mert hát mégis egy teljesen idegen emberrel nem találkozgatok csak úgy viccből... de a kedvencem az ez volt ' szia te világszépe, van kedved ismerkedni? kedves aranyos vagyok és kapcsolatot szeretnék'16L
9/14 anonim válasza:
elég gyakran szoktam rám írni azzal a szöveggel hogy milyen szép vagyok, meghogy csodálkozik hogy még single vagyok, ez kb. heti jó pár alkalommal történik meg mindig
15/l
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!