Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú soha sincs bejelentkezve Facebook cseten, de ettől függetlenül facebookozik gyakran, akkor nem akarja, hogy írjon neki bárki is?
Van egy srác akit régóta ismerek, de sosem kerültünk egymáshoz közel, alig beszéltünk még. Szeretném közelebbről is megismerni, de kb csak facen tudnék nála kezdeményezni. FB-on viszont egy jóideje már nem látom fent cseten, de azt látom h lájkolgat dolgokat és kitesz állapotokat, tehát facebookozik. Miért van kijelentkezve cseten folyton? Így is írhatok neki? Bár csak olyanokat írnék, hogy mi a helyzet vele, meg stb, tehát semmi "lényegeset". Ezért lehet h hülyének is nézne,mivelhogy nincs fent cseten,mégis írogatok neki... Személyesen is lenne lehetőségem kezdeményezni, de az elég bonyolult lenne,mert folyton a haverjaival van,és nagyon ritkán találkozunk még úgy is h velük van.:( Mit kéne tennem?
20/L
hát, én pont ezért nem vagyok fent fb chaten, nem akarom, hogy állandóan betaláljon valaki.
de az nem zavar, ha üzenetet kapok, arra ráérek később is válaszolni, én is szoktam így ráírni erre-arra.
talált, nem akar dumálni
én is így csinálom, csak egy ember miatt vagyok ott
üzenetet hagyjál neki N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!