Milyen gyakran használjátok itt a privát üzenetet?
Ismerkedési céllal? Vagy segítség kérés céljából?
Milyen jellegű hozzászólások után szoktatok írni/kapni privátot ebben a kategóriában?
elég sűrűn.
minden jellegűben éppen mikor mi.
Van mikor segítség nyújtás,van mikor segítséget kérek vagy csak szimplán érdeklődöm. :)
Nem szoktam kezdeményezni a privát levelet. Még nem volt rá okom. Kapni kaptam, hol ezért, hol azért. Többnyire azoktól, akik kérdést tettek fel és a személyesebb részeket már nem akarják mindenkivel megosztani.
Volt, aki privát levélben követelte, hogy kérjek bocsánatot az egyik hozzászólásomért. Gondolom, nem akart mindenki előtt balhézni.
Sokan akartak már itt ismerkedni velem privátban. Tartalmasabb "kapcsolat" egyikből sem alakult ki.
De volt olyan is, hogy én írtam valakinek, mert kíváncsi voltam a véleményére egy témával kapcsolatban.
Ha írnak nekem válaszolok, de nem sűrűn kezdeményezem.
Milyen jellegű? Azt max privátban írom le :)
nem szoktam hasznalni..csak nagyon ritkan.
indokolatlan leveleket szoktam kapni vagy ha erdeklodnek az eletemrol..de nem szoktam valaszolni mert nincs senki szamara beszamolnivalom(: egyeb esetekben segitek ha kell!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!