Milyen gyakran használjátok itt a privát üzenetet?
Ismerkedési céllal? Vagy segítség kérés céljából?
Milyen jellegű hozzászólások után szoktatok írni/kapni privátot ebben a kategóriában?
ha olyan kedvem van, irogatok másoknak, akik valami olyat válaszolnak egy kérdésre ami jobban is érdekel h hogyan gondolják, v hogy fejtsék ki bővebben, vagy vmelyik része foglalkoztat abból, amit írtak.
vagy ha vki feltesz egy kérdést, tudnék rá válaszolni, de vmiért nem akarom mások által is látható módon leírni, akkor privátban írom meg.
van h nekem írnak egy válaszomra reagálva.
van, amikor egész hosszan is elbeszélgetek vkivel. 1-2-szer msnre is felvettük egymást innen másokkal.
hetente több emberrel is váltok itt privát üzeneteket
F
soha nem irtam még, válaszolni szoktam ha néha irnak.
pár infós kérdésnél volt privát levelezés amikor néhányan segitettek, meg egyszer egy szexuális kérdésnél csomó idióta azt hitte hogy nő vagyok és egyből jöttek a levelek, gyorsan le is kellett irnom kommentben hogy pasi vagyok.
Perverzeket minden nap kapok, bár a mai napig nem tudom mivel érdemlem ezt ki :)
A rekord az egy pasi, nem hittem a szememnek, beléptem és 19 k*rva anyázós üzenetet küldött :DDDD
Egyébként szoktak normálisak is írni, barátkozni szoktam, párt már nem keresek. Tegnap is írt valaki, ő is nagyon jó fej, meg nagyon értelmes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!