Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom hova tenni a dolgait...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hova tenni a dolgait, fogalmam sincs hányadán állok vele? Valaki segítsen!

Figyelt kérdés
Van egy srác akit 1 éve ismertem meg. Mindig csak haveri társaságban találkoztunk de ott végig együtt dumálgattunk. Viszont írni minden nap írunk és nem tudom eldönteni mit akar. Ennél sokkal több volt/ sokminden elhangzott. Valaki tudna segíteni privátban?

2012. máj. 14. 00:32
 1/4 anonim ***** válasza:

mulya a gyerek.

ha kell neked,akkor hívd el fagyizni pl,vagy kutyát sétáltatni.

2012. máj. 14. 00:50
 2/4 Krasavica válasza:
Kérdezz rá hogy mit akar tőled...ez a legegyszerűbb
2012. máj. 14. 02:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs barátnője, akkor érdekled. Hogy milyen kapcsolat lesz belőle, az rajtad múlik.
2012. máj. 14. 10:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy ideig nem beszéltünk, mert fura volt aztán bocsánatot kért meg minden és 3hete beszélünk megint, minden nap. De nekem ez kezd unalmassá válni és probálom felhozni a talit, és vevő rá csak az időt sosem konkretizálja. Ilyen kérdést nem írnék ki mert eddig mindig tudtam hányadán állok valakivel.. De most csak nézek.
2012. máj. 14. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!