Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés: szerintetek létezik elfogadható indok a félrelépésre?
Magyarán, szerintetek van olyan helyzet, amiben jogos a megcsalás?
Légyszi írjatok kort és nemet!
L21: "A nő válni akart, a férfi nem volt hajlandó aláírni a papírokat, "
Akkor is el tud válni, ha a másik fél nem akar.
Igen, ha közösen megbeszélték, hogy egyéb okok miatt eggyütt maradnak, de a házastársi "kötelezettséget" mással akarják bonyolítani.
Ismerek ilyen párt, közös vállalkozás miatt nem válnak, legalábbis egyelőre, de mindkét félnek van kapcsolata mással.
Szerintem, ha az önbizalomhiányos fél folyamatosan azt mondogatja a másiknak, hogy "úgyis meg fogsz csalni, nem vagyok méltó hozzád!" akkor igenis jogos, ha a másik félremegy, és bebizonyítja az ostobának,hogy igaza lett.. Hát minek tett bogarat a fülébe, ha állítólag szereti és vele akar lenni? :D Azt gondolom, ha valaki ilyen érzelmi játszmákra vetemedik az megérdemli,hogy megégesse magát.
23 N
Igen. Most igenyelek egy teljes ferfiharemet.
N
Megcsalás, a probléma kerülés, az önmagamért való kiálás hiányának következménye.
Ha szar valami megmondom eljövök.
Aki sokáig van egy rossz munkahelyen, az én tapasztalatom szerint hajlamosabb a csalás, mint, aki felborítja az asztalt ha valami nem tetszik.
Aki képtelen kiállni magáért a munkahelyen, az egy kapcsolatban se lesz képes.
Miért van az ezen az oldalon, ha ha megpróbálsz valami dolog mögé látni és racionális okot mondasz, ellentétben a virtuális táblás tüntessél és "fújolással" akkor egyből leszavaznak a p*csába?
Itt ki meri valaki jelenti, hogy megcsalás létezik ezért meg ezért akkor egyből le van szavazva. Mégis mire fel?! Megértem, hogy az itteni szüzek soha nem csaltak meg senkit ahogy az egypartneres 30 éves fap*nák sem, de attól még elég sokan megcsalják a párjukat.
És attól még, hogy valaki nem támogatja még az okok mögé nézhet a droidmódra ledarált szokásos "megcsalni rossz, értem" duma helyett ami itt hasznosnak számít.
Nem igazán érdekel mert pont leszarom ki mennyi piros kezet nyomdos, de nem ártana észrevenni, hogy nagyon röhejes ami itt folyik.
Itt csak a szemellenzősen, homlokegyenesen elutasító, bíráló és ítélkező válaszok a "hasznosak", gratulálok minden droidnak.
Elméleti válasz:
Jogos, ha a nő teletömi a punciját betonnal és az megköt a gyerekekkel durva és türelmetlen,ezért a férj nem akar válni.
Ugyan mi az értelme ennek a kérdésnek? Elméletileg örök hűség van, gyakolatilag meg ott a "Megcsalás" rovat, igen sok felvetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!