Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elméleti kérdés: szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméleti kérdés: szerintetek létezik elfogadható indok a félrelépésre?

Figyelt kérdés

Magyarán, szerintetek van olyan helyzet, amiben jogos a megcsalás?

Légyszi írjatok kort és nemet!

2017. dec. 24. 18:08
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Bármi súlyos probléma van, meg kell beszélni egyenesen és, ha nem közelítenek az álláspontok, akkor zárják le. Egy utolsó, gerinctelen dolognak tartom a megcsalást.
2017. dec. 24. 18:10
 2/27 anonim ***** válasza:
84%

Nincs.

Ha meg valami végképp nem megy, akkor nem megalázni kell a másikat, hanem kultúremberek módjára különválni.

F 34

2017. dec. 24. 18:12
 3/27 anonim ***** válasza:
79%

Nem.

23/N

2017. dec. 24. 18:13
 4/27 anonim ***** válasza:
56%

Igen. A nő válni akart, a férfi nem volt hajlandó aláírni a papírokat, zsarolta, érzelmileg terrorban tartotta, fenyegette, ez így ment kb. fél évig mire beadta a derekát és belement a válásba. De a nő már nem szerette, ez idő alatt csak még jobban eltávolodott tőle és taszította, jött egy másik férfi és házasság mellett viszonyt folytatott vele (ugyan már csak papíron voltak házasok).

Bárki bármit gondolhat, meg jöhet az okoskodó szöveg, tudjuk, hogy itt mindenki tőkéletes, stb... Én ezt akkor se tudom 100%-os megcsalásnak tekinteni, és megértem a nőt. Nem csak azért mert nő vagyok, és még csak nem is barátnőm, de én nem hibáztatom. Szóval igen, szerintem egy ilyen helyzet elfogadható indok.

L/21

2017. dec. 24. 18:19
 5/27 anonim ***** válasza:
94%

Hááááát van, de egyik sem túl szép dolog. Pl. ha fegyverrel kényszerítik, ha valaki felajánlja, hogy állja a beteg gyereke életbevágó orvosi kezelését ezért cserébe, ha éppen ez kell a túléléshez (lásd anno azok a nők akik katonákkal csinálták és kísérték a sereget kajáért maguknak és a gyerekeiknek)

NEM elfogadható:

- "véletlen volt"

- férfivadászösztön és a "nem éreztem nőnek magam" kamudumák

2017. dec. 24. 18:19
 6/27 anonim ***** válasza:
28%
Természetesen van. Legalább is, a megcsalók, majd mindig találnak rá, szerintük megfelelő indokot. Én például azt, aki nem akarja, hogy megcsalják, ne lépjen kapcsolatba.
2017. dec. 24. 18:21
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nincs... pedig én is megtettem. Nem keresek rá indokot vagy kifogást.
2017. dec. 24. 18:45
 8/27 anonim ***** válasza:
82%

"A nő válni akart, a férfi nem volt hajlandó aláírni a papírokat"

Ez az amcsi filmekben lehet hogy így van, de szerencsére Magyarországon senkit nem lehet rákényszeríteni, hogy egy rossz házasságban maradjon. Ha csak az egyik fél akar válni a másik nem, akkor is elválasztják őket.

Ilyen esetben viszont ha már lezárták a kapcsolatot, mindketten vagy legalább a válni akaró fél, és utána lesz kapcsolatuk az szerintem nem megcsalás függetlenül attól, hogy elméletileg papíron még házasok. De akkor legyen egyértelműen tisztázva hogy vége. A bíróságok tetves lassúak tudnak lenni. Ha nincs közös megegyezés akár évekig is húzódhat egy válás. Az elég abszurd, hogy addig egyik félnek se lehessen új kapcsolata amíg az utolsó kávés csészén is meg nem verekszenek.

2017. dec. 24. 18:49
 9/27 anonim ***** válasza:
21%

Elfogadható indok nincs igazán és jogosnak sem lehet ítélni soha.

Viszont nem véletlen, hogy a párkapcsolatok jóval nagyobb részében van megcsalás mint amelyekben nincs.

Szerintem a válasz egyszerű, az emberek főleg azt nézik nekik mi a jó és előbb vagy utóbb vannak olyan helyzetek amikben mérlegel, hogy a lelkiismerete az erősebb vagy az élmény amit a másik nyújthat. Egyszer él, miért hagyja ki?

Tegyük fel, van egy jól működő párkapcsolata, minden oké, szeretik egymást, a szex is jó, nem hiányzik semmi, de valami azért mégis van az pedig az újdonsággal járó izgalom amiről lemondott a kapcsolata által. Egy megcsalással eléri azt ami hiányzik és megmarad neki az ami jól működik.

Szóval jogosnak nem jogos, de érthető, hogy az emberek megcsalják egymást, nincs ebben semmi kirívó.

2017. dec. 24. 18:51
 10/27 anonim ***** válasza:
0%
persze hogy létezik
2017. dec. 24. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!