Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hagytam magam meg. Szívatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagytam magam meg. Szívatni?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki nős, és tetszik nekem. Nyilván NEM kezdtem vele, én is férjnél vagyok. Ajánlatot tett nekem a hétvégén, mondván bejövök neki, találkozzunk többet... Elutasítottam, mert éreztem, hogy többet akar.Viszont én érzek is iránta: "Kell az életembe", de két üzenetet is írtam neki azóta, egyet magán céllal, egyet munka miatt, és egyikre sem válaszolt. Elb.tam? Most már annyi sincs nekem belőle. Mit tegyek? Ha az ajánlatára mondok igent, akkor azért nem fog velem utána foglalkozni. Segítsetek, mit tegyek, hogy rendeződjön a viszonyunk, úgy, hogy egyikőnknek se legyen megalázó ezek után?! Köszönöm.
2017. dec. 18. 19:28
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Hogy válaszoljak: nem tudsz semmit csinálni. Ha rád unt, muszáj többet adnod neki, hogy folytatodhasson ez az egyebkent tenyleg beteges jatszma (csak te nem latod hogy az mert benne vagy).

Ha megsertodott es nem unt rad, akkor lehet idovel megint beall a dolog ha kedves bubajos es nem ketsegbe esett valaki vagy felé.

Mivel nos, nem kell neki “hisztis baratno”. Egy boldog koegyensulyozott no minden ferfi szamara vonzo. Hamar a poklok bugyrat jarod jatszd ezt, es hatha ezzel vissza vonzod. Vagy nem

2017. dec. 19. 06:58
 42/44 A kérdező kommentje:
:) scam
2017. dec. 21. 19:47
 43/44 érdekel0 ***** válasza:
12%

Lehet már nem számít,de én le merem írni,hogy megértelek.

Az hogy ki házas,ki nem most zárójelbe van téve.

De igenis remek dolog volt érezni fiatalon azt,hogy kellek,kellenék neki,vágyik,vágynék rá.

Sose csaltam meg senkit,de legyen bármilyen jó egy kapcsolat,a belülről is klassz pasi nem hagyja hidegen az embert.

És most sajnálhatjátok az én párom is.

2017. dec. 21. 21:34
 44/44 A kérdező kommentje:
Szóval, érted.. ;) köszi.0
2018. jan. 15. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!