Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagytam magam meg. Szívatni?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki nős, és tetszik nekem. Nyilván NEM kezdtem vele, én is férjnél vagyok. Ajánlatot tett nekem a hétvégén, mondván bejövök neki, találkozzunk többet... Elutasítottam, mert éreztem, hogy többet akar.Viszont én érzek is iránta: "Kell az életembe", de két üzenetet is írtam neki azóta, egyet magán céllal, egyet munka miatt, és egyikre sem válaszolt. Elb.tam? Most már annyi sincs nekem belőle. Mit tegyek? Ha az ajánlatára mondok igent, akkor azért nem fog velem utána foglalkozni. Segítsetek, mit tegyek, hogy rendeződjön a viszonyunk, úgy, hogy egyikőnknek se legyen megalázó ezek után?! Köszönöm.
Persze, hogy nem beszéltek majd többet...ha megtörténik a szex.Márpedig ez megfog, akár bevallod saját magadnak, akár nem.Ez már a te problémád lesz.Na akkor lesz az igazi szívás, amikor egyszerűen félretesz majd téged, vagy simán közli, hogy csak Ennyit akart tőled.Erőltesd nyugodtan, én szóltam.
2017. dec. 18. 20:46
22/44 A kérdező kommentje:
Úgy álltok hozzá, mintha megcsaltam volna, pedig pont nem.
2017. dec. 18. 20:47
23/44 A kérdező kommentje:
Nem, mint mondtam, inkább nem beszélek vele többet.
2017. dec. 18. 20:47
24/44 anonim válasza:
Mègis azèrt nyavalyogsz, mert a csávó lepattintott! 😂
Te amúgy èrted magad? Ès nem, nem fèrbele olyan fiú barát, akire te beindulsz ès akivel lazán flörtölsz, keresed az alkalmat, mert ennek mindig qrás a vège!
De eldönthetnèd, hogy most nekünk hazudsz vagy magadnak! Tudod, nekünk mindegy ám...
2017. dec. 18. 21:00
25/44 A kérdező kommentje:
Értem... én nem akarok vele dugni. De kell, hogy jóban legyünk, mint eddig. Ezen mit nem lehet érteni?
2017. dec. 18. 21:03
26/44 A kérdező kommentje:
Miért nem fér bele, ha eddig belefért??? qrás nélkül?
2017. dec. 18. 21:04
27/44 anonim válasza:
Nagyon átlátszó az egész.Ha nem vágynál rá,nem kellene az életedbe.Nemet mondtál a dugópajti szerepre,most besértődött,pont.El kell engedni.
2017. dec. 18. 21:14
28/44 anonim válasza:
Erre mondják, hogy az embert nem lehet saját magától megvédeni.
Miért nem fér bele és mit nem értünk rajta?Nyugodj meg, itt mindenki érti, csak te nem a helyzetet.
A kedves flörtölő társad valószínűleg megunta hosszú idő után, hogy nincs eredménye a kitartásának, értsd, nem tudott megdugni.És már nem tart igényt így a társaságodra.Ezt kellene neked felfogni kérdező.Beszélgess a férjeddel erről a helyzetről, ő mint férfi, hogyan vélekedik arról, hogy a kedves felesége Ennyire rajong egy másik pasi társaságáért.Megnézném az arcát...
2017. dec. 18. 21:24
29/44 anonim válasza:
Hogy lehet azt barátságnak nevezni, ha mindketten nyíltan d*gnátok egymással? Addig jár a korsó a kútra, amíg...... A csávó sem a két szép szemedért akart "barátkozni" veled, hanem csak egy, ingyen lyukat keresett magának.
2017. dec. 18. 21:24
30/44 A kérdező kommentje:
Én elfogadom az is, ha csak megakar dugni... de csak évek után jön rá? Miért is ne lehetne velem barátkozni a két szép szememért, vagy csak nőknek lehet?
Jó, értem, engem hiába oltottok, lepattintatom, de tuti rákérdezek, és legyen ennyi. Ha soha többet nem beszélek vele, ha belepusztulunk se. Bár érzem, hogy ő is így van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!