Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hagytam magam meg. Szívatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagytam magam meg. Szívatni?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki nős, és tetszik nekem. Nyilván NEM kezdtem vele, én is férjnél vagyok. Ajánlatot tett nekem a hétvégén, mondván bejövök neki, találkozzunk többet... Elutasítottam, mert éreztem, hogy többet akar.Viszont én érzek is iránta: "Kell az életembe", de két üzenetet is írtam neki azóta, egyet magán céllal, egyet munka miatt, és egyikre sem válaszolt. Elb.tam? Most már annyi sincs nekem belőle. Mit tegyek? Ha az ajánlatára mondok igent, akkor azért nem fog velem utána foglalkozni. Segítsetek, mit tegyek, hogy rendeződjön a viszonyunk, úgy, hogy egyikőnknek se legyen megalázó ezek után?! Köszönöm.
2017. dec. 18. 19:28
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem kell tenned, helyesen cselekedtél.
2017. dec. 18. 19:30
 2/44 A kérdező kommentje:
Nem, nem beszél velem azóta, egyszer találkoztunk, és csak amit muszáj. Eddig jól elszórakoztunk, vagy összevesztünk-kibékültünk, ez nekem kell.
2017. dec. 18. 19:32
 3/44 anonim ***** válasza:
100%
Ő dugni akar, nem flörtölgetni. Keress mást, akivel úgy csinálhattok, mintha... Bár ez elég beteges.
2017. dec. 18. 19:37
 4/44 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem. Mármint azt igen, hogy dugni akar. De mi a beteges? Az, hogy ragaszkodom hozzá? Mert jóban vagyunk. Évek óta. Nem gondoltam, hogy egyszer ki is mondjuk a dolgokat, jól megvoltunk nélküle. De, a kérdé az volt, hogy rendezzem a dolgot kettőnk között?
2017. dec. 18. 19:42
 5/44 anonim ***** válasza:
100%
Az a beteges amire neked kell a faszi.
2017. dec. 18. 19:46
 6/44 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz tőle semmit, miért is kell ő neked?!

Ugye, érzed a paradoxont?!

2017. dec. 18. 19:50
 7/44 anonim ***** válasza:
100%

Megszívatni pedig még csak ezután fog... :D

.... mert kellőképpen buta vagy.

2017. dec. 18. 19:52
 8/44 anonim ***** válasza:
100%

Marha jó lehet a házasságod, ha nős pasival való flörtölgetésre van szükséged...

Nézd, ő dugni akart veled, nem ovisat játszani.Elutasítottad, másra meg nem tart érdemesnek téged.Ez is egy fajta vélemény részéről.Nem túl hízelgő rád nézve...az meg megint más lap, hogy ezzel a saját gerinctelenségét is kimutatta.

Mindenesetre"szép" pár lennétek...a hűség, gerincesség szobrát nem rólatok faragták, az egyszer biztos.

2017. dec. 18. 19:52
 9/44 A kérdező kommentje:
De miért? Én eltudok vonatkoztatni a dolgoktól, nem tehetek róla, hogy pasi, és nem bírja a dolgokat ott tartani ahol tartanak. De még mindig nem tudom, hogy mit tegyek, hogy valamennyire rendeződjön? Csak kérdezzem meg, beszéljünk róla, vagy attól lesz jobb, ha.... és utána?
2017. dec. 18. 19:53
 10/44 A kérdező kommentje:
Köszi. Kedvesek vagytok. :) És akkor évek után, neki, csak most kellett ezt kimondania? Én SOHA nem jeleztem ilyet felé, hogy bármit is éreznék, akarnék, de így meg ne, jó, 0 kontakttal.
2017. dec. 18. 19:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!