Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hagytam magam meg. Szívatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagytam magam meg. Szívatni?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki nős, és tetszik nekem. Nyilván NEM kezdtem vele, én is férjnél vagyok. Ajánlatot tett nekem a hétvégén, mondván bejövök neki, találkozzunk többet... Elutasítottam, mert éreztem, hogy többet akar.Viszont én érzek is iránta: "Kell az életembe", de két üzenetet is írtam neki azóta, egyet magán céllal, egyet munka miatt, és egyikre sem válaszolt. Elb.tam? Most már annyi sincs nekem belőle. Mit tegyek? Ha az ajánlatára mondok igent, akkor azért nem fog velem utána foglalkozni. Segítsetek, mit tegyek, hogy rendeződjön a viszonyunk, úgy, hogy egyikőnknek se legyen megalázó ezek után?! Köszönöm.
2017. dec. 18. 19:28
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%

Azért megnézném a férjed fejét, amikor előadod neki, hogy te épp belepusztulsz ebbe a nagy barátságba....

Ha lenne egy csöponyi eszed, a házasságod rendbetételére fordítanád az energiáidat, nem pedig nős férfiak farka után szaladgálnál, mert így csak egy egyszerű, és ócska lotyó vagy, még úgy is, ha fizikai értelemben (még) nem csaltad meg a hites urad!

2017. dec. 18. 21:41
 32/44 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó, hogy veled nem lehet, hanem, hogy ő nem akar veled ezért. Lehet hogy évek után most összeszedte a bátorságát és kimerte mondani, amit már az elején gondolt. Miután kosarat kapott, érezhetően szégyelli magát, vagy csak beleunt a próbálkozásokba.
2017. dec. 18. 21:47
 33/44 A kérdező kommentje:
A férjem fejét?? Ezen mondata kívül szinte mindent tud.. nehogy már én szégyelljem magam mikor nyilvánosan megnéz más nőket, és elkéri a számukat...és azt hiszi nem tudom meg. Egy 15 éves kapcsolattal ne bánjuk már úgy, hogy húú, de nagy a szerelem. Nyilván szeretem, de kell az izgalom az életünkbe. DE én legalább nem próbálkoztam másnál..Eddig elég volt ennyi, hogy csak kis flört, és pááá. Arra gondolok, hogy összeveszhetett a feleségével, és vigaszt akart. Hátha megtudjuk beszélni. Amúgy, megmondom az igazat, ha menthetetlen, lenne, lehet vele inkább lennék.
2017. dec. 18. 22:00
 34/44 A kérdező kommentje:
Oké, beleunt, vagy szégyenli magát.. én is így gondolom. De, mit csináljak?
2017. dec. 18. 22:01
 35/44 anonim ***** válasza:
68%
Hölgyeim és Uraim és tözsgyökeres ribizli kérdését és vergődését hallhattuk. Most már kezd uncsi lenni úgy hogy "lődd le" magad. Elhisszük hogy f. szhiányod van de ezen mi itt nem fogunk tudni segíteni.
2017. dec. 18. 22:09
 36/44 A kérdező kommentje:

Kössz... igazad nincs, az biztos. Mert, ha olyan ribizli lennék,

1, nem lett volna kérdés az, hogy mit tegyek,

2, a páromról nem is írtam volna, főleg, hogy miatta nem.

De, látom itt, aki pont segítséget kér, és próbál becsületes lenni, azt kritizálják legjobban.

2017. dec. 18. 22:18
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

Te meg a becsület.... hát röhögnöm kell! :D Te látod, miket írsz? :D Férjezett asszonyként ácsingózol egy nős férfi f@rka után...

És még csak nem is érted, hogy hol van a hiba a dologban.

Sajnálom a férjed, hogy egy ilyen gerinctelen r.b@nc a felesége. Karácsonyra kérhetnél mondjuk gerincet, meg vibrátort... neki meg csak szimplán mutasd meg ezt a kérdést, amit ide kiírtál, hadd lássa tisztán, hányadán is álltok!

2017. dec. 18. 22:28
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
"Amúgy, megmondom az igazat, ha menthetetlen, lenne, lehet vele inkább lennék." Ha ez igaz,akkor mi a fenét keresel még a férjed mellett? Ja, mert így könnyebb.
2017. dec. 19. 01:16
 39/44 anonim ***** válasza:

"nehogy már én szégyelljem magam mikor nyilvánosan megnéz más nőket, és elkéri a számukat...és azt hiszi nem tudom meg. Egy 15 éves kapcsolattal ne bánjuk már úgy, hogy húú, de nagy a szerelem. Nyilván szeretem, de kell az izgalom az életünkbe. DE én legalább nem próbálkoztam másnál..Eddig elég volt ennyi, hogy csak kis flört, és pááá. "

Tehát, akkor sértve érzed magad, mert a férjed más nőkkel próbálkozik..és így akarsz visszavágni.Boldog kapcsolat és tényleg szereted a férjed :D

1.Ha már kell az izgalom az életedbe, akkor értelmetlen ez a házasság.

2.De igen, pont most próbálkoznál másnál..erről ennyit.

3.Igen, eddig ennyi elég volt neked..most viszont már nem kérdező.Hiába tagadod, ha igent mondana, simán lefeküdnél vele.Tapasztalt emberek ezt látják, akkor is, ha te nem vallod be saját magadnak.A kommentjeidből simán látható.Áltasd még magad, de felesleges.Nem fogsz megállni a flörtnél már sokáig, ha tovább folytatódik a pasi és közted a flörtölgetés.

2017. dec. 19. 05:34
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Te teljesen sügér vagy kérdező. A pasi nem évek után jött rá, hogy megakar dgni, hanem évek után UNT RÁ vagy ami valószínűbb, talált egy vonzóbb ajánlatot vagyis olyat, akivel megy tovább a macska-egér játék, de akivel néha kielégülés is van benne. NEKI NEM FELELT MEG AZ AMIT nyujtottal neki. Neked meg elég volt ez, nyilván annyi bizsergést adott ami egy hosszu unalmas bizserges mentes kalcsolatban nem kapsz meg, es mist mint egy drogos akitol megvonjak a szert szenvedsz. Majd talalsz mast, vagy kipukkad a lufi...
2017. dec. 19. 06:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!