Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagytam magam meg. Szívatni?
És akkor évekig ez kellet, hogy minden jó így? Látom a vélemények többsége ugyanaz...pedig szeretném azt hinni, hogy nem.
Én nem tudom elhinni, hogy egy ember egy óra jólszórakozomért, képes feladni egy több éves baráti-munka kapcsolatot.
Te nagyon nem ismered a nős pasik lelkivilágát, gondolkodását.Nem barátokat keresnek, az már feltehetően van elég nekik.Egyszerűen alkalmi vagy több alkalmas szeretőket keresnek, akikben meglelik a változatos puncikat, amiket otthon már a feleség nem tud megadni x év után...
Egyébként azon is elgondolkodhatnál neked mi hiányzik otthon, hogy "barátkozás" fedő sztori alatt érzed szükségét egy ilyen lényre.
Sok minden hiányzik a kapcsolatomból, illetve én másképp csinálnám, de megtanultam vele együtt élni. Vele viszont az hiányzik, hogy volt egy macska-egér harc, és kész, mindig volt rendje... elfelejtettük, kezdődött elölről. De most? Miért rontotta el?
Megkérem, hogy beszéljük ezt meg személyesen, bármi is lesz a kimenetele, max nem beszélünk többet.
Ohh, istenkèm. Hát te is alá akarod magad tenni, különben nem keresnèd ennyire kêtsègbeesetten a kapcsolatot vele. Dehogy tudsz te elvonatkoztatni ettől, nedves a bugyid, valld be. A fèrjedtől már règ nem leszel sikamlós.
Minek vagy mèg fèrjnèl, ha más fszára ràkívánsz? Vàlj el ès qrj kedvedre!
Miért vagy férjénél?
Ez így annyira gáz,amiket írsz, nekem is kellemetlen így ismeretlenül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!