Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet egy nő ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy nő ennyire elcseszett, hogy nem veszi észre?

Figyelt kérdés

szerintetek hogyan lehetséges, hogy ha egy párkapcsolatban élő nő nem veszi észre a pasiján, hogy az több mint 1 évig érzelmileg-lelkileg megcsalta egy másik nővel? (tehát szex nem volt, de a pasi rengeteget beszélgetett vele, és érzelmes, romantikus vetülete is volt a beszélgetésfolyamnak, minek során kiderült, hogy a pasi már nem szerelmes a nőjébe, és szenved a kapcsolatában.)

szóval hogy lehet, hogy a nője, aki mindennap látja, vele fekszik, vele kel, a szemébe néz stb., ennyire nem veszi észre, hogy valami gáz van, és a pasija kezd belezúgni másvalakibe, hogy másnak mond olyan dolgokat, amit neki kéne?

2017. dec. 18. 00:59
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

rosszul gondolod.

és ne alkoss úgy véleményt, hogy nem ismered a teljes sztorit, és hogy mit miért tettem.

alávaló dolog pedig csak egy volt: 2 nőt is átbaszni.

2017. dec. 20. 18:12
 32/37 anonim ***** válasza:
53%
Hát akkor írd le a teljes sztorit bszameg. :D vagy minek írsz ki kérdést? Csak mert egy gerinctelen alak elhazudta, hogy szeret, neked már mindent lehet? Te tényleg azt hiszed, hogy szeretett egy pillanatig is? Istenem..
2017. dec. 20. 18:18
 33/37 anonim ***** válasza:
53%
A lényeg, hogy a pasi volt elcseszett nem a másik nő. Mert ahogy te itt magas lóról dirigálsz, úgy te sem ismered hogy milyen volt a kettejük élete, csak egy hazug ember elmondásából. Aki nyilván okkal fűzött téged, tehát nem fogja azt mondani, hogy otthon minden jó. Amúgy meg a legtöbb férfi extra figyelmes a nőjéhez amikor vaj van a füle mögött, tehát simán lehet hogy ő nem vette észre. Amúgy ha már az elcseszettségnél tartunk, a kommentjeid alapján te sem vagy matyóhímzés. Fél év után rájöttél és még fél évig benne voltál? Az igen.
2017. dec. 20. 19:57
 34/37 anonim ***** válasza:
51%

Valamiért mégis a nőjével maradt, az meg megbocsátott neki úgy tűnik.

Kettőtök szempontjából tehát a nő "nyert" nyilván volt valami oka rà, hogy miért maradt mégis vele (egyedülléttől való félelem, belàtta, hogy hol hibáztak és rendbe akarja hozni- ahol egy kapcsolatba be tud férkőzni egy harmadik, ott általában kettőn áll a vásár- vagy anyagiak, vagy mittudomén, ezt csak ők tudnák megmondani...)

Az megint màs kérdés, hogy nekem pl mennyire kellene egy olyan pasas vissza, aki érzelmileg megcsalt. De mindenki maga tudja, mi fér bele neki és mi nem. Ettől még nem lesz elcseszett senki, csak más a toleranciaküszöbe.

Engem is le szoktak pontozni, amikor azt írom, hogy mi pl nyitott házasságban élünk a férjemmel, de feltételek mellett. Tehàt ha valakit pl megkíván csak szexre, nem fogok ellenkezni meg féltékenykedni, pláne ha otthon én is megkapom amire vágyok ès nem hanyagol el. És ez vica versa működik. Viszont amit nem tűrök el, az az érzelmi megcsalàs, tehàt a másik nő mindig tudja, hogy ő csak "arra" kell, ez így van letisztàzva, védekezès meg kötelező. Nincs közös program, nincs éttermezés, csak szex van és kész.

Ez 7 éve működik közöttünk, és nem holnap fogunk elválni...

Valószínűleg a te szemedben én is elcseszett vagyok, mondjuk tojok rá, mert engem ez így kielégít.

Van akinek meg ez amit elmondtam, abszolúte nem fér bele.

Ja, és nekem is van / lenne nem egy jelentkező erre-arra, van akinek többre is kellenék, tehàt nem arról van szó, hogy a férjem az egyetlen alternatìva (tehát nem egy leharcolt, elhízott macinacis otthon ülő anyuka vagyok, hanem sportoló, dolgozó nő, aki szeret csinosan felöltözni, kicsit sminkelni, magát ápolni...)

De mivel őt szeretem mind a mai napig, ezèrt az érzelmi részem az övé.

2017. dec. 21. 05:22
 35/37 A kérdező kommentje:

a nő nem nyert, én nem így élem meg, pontosan azért, mert nekem ilyen faszi nem kéne.

sokáig hatást gyakorolt rám, és elborított a rózsaszín köd, aztán mikor láttam, hogy neki ez tökre belefér, hogy a párja háta mögött nekem teszi a szépet, és amíg nem mondta neki, hogy ezt ne csináljuk, ott a párod, nekem ez nem megy, döntsél, egészen addig nem éreztem hangyányit sem, hogy számára komoly tényező lenne a nő, hogy zavarná ez a háromszög.

a faszi kapcsolatfüggő, hozzá kényelmes és lusta is, akinek már nincs ereje újrakezdeni, és elvan a langyos szarba.

ennél jobban sztem nem baszhat ki senki a párjával, minthogy nem őszinte hozzá, rabolja feleslegesen az idejét, és csak használja.

amúgy meg hadd feleljek a zseniális gillian flynn egyik idézetével a többire.

"Nem mintha a szerelem verseny volna. De nem értem, mi értelme együtt lenni két embernek, ha nem ők a legboldogabbak."

2017. dec. 21. 13:11
 36/37 A kérdező kommentje:
javítás: és amíg nem MONDTAM (én) neki...
2017. dec. 21. 13:12
 37/37 A kérdező kommentje:

"Valószínűleg a te szemedben én is elcseszett vagyok, mondjuk tojok rá, mert engem ez így kielégít."

nem vagy elcseszett, sőt!

egy így tökre tisztességes, hogy a pároddal ez egy közös döntésetek, nincs hazugság, nincs sunnyogás, nincs titkolózás.

és figyeltek arra, h. csak szex legyen egy külső személlyel.

de a mi esetünkben a faszi 2 nőt hülyített egyszerre: a párja háta mögött ment a dolog, előtte titkolta, hogy velem mi alakul.

nekem érzelmeket hazudott, és elhitette velem, hogy szar a kapcsolata, nem bírja a nőjét elviselni, és tervezi, hogy szakít.

ez így oltári nagy szemétség, és megalázása 2 nőnek, akik viszont őszintén szerették ezt a majmot.

én már csak múlt időben, és rohadt nagy lecke volt, hogy ne legyek a jövőben ennyire jóhiszemű és előbb felismerjem a játszmázásokat, az érzelmi manipulációt.

2017. dec. 21. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!