Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy nő ennyire elcseszett, hogy nem veszi észre?
szerintetek hogyan lehetséges, hogy ha egy párkapcsolatban élő nő nem veszi észre a pasiján, hogy az több mint 1 évig érzelmileg-lelkileg megcsalta egy másik nővel? (tehát szex nem volt, de a pasi rengeteget beszélgetett vele, és érzelmes, romantikus vetülete is volt a beszélgetésfolyamnak, minek során kiderült, hogy a pasi már nem szerelmes a nőjébe, és szenved a kapcsolatában.)
szóval hogy lehet, hogy a nője, aki mindennap látja, vele fekszik, vele kel, a szemébe néz stb., ennyire nem veszi észre, hogy valami gáz van, és a pasija kezd belezúgni másvalakibe, hogy másnak mond olyan dolgokat, amit neki kéne?
"Nem csak a barátnőjét veri át, mind a két nőt hülyíti a férfi."
ez pontosan így volt, nagyon-nagyon fájt és megviselt, a mai napig nem tudtam igazából feldolgozni... hogy ennyire átbasztak...
Ez esetben a kérdést úgy kellett volna megfogalmaznod:
Hogy lehettem olyan elcseszett, hogy több, mint egy évig nem vettem észre, egy gerinctelen alak csak játszik az érzéseimmel, miközben otthon van a nője? Hazudott, átvert, unaloműzőnek használt, én meg elhittem. Hogy lehetek ilyen hiszékeny hülye?
Mert a valódi kérdés ez.
a valódi kérdés azért nem ez, mert fél után már észrevettem, és kértem tőle, hogy ezt ne csinálja, mert 2 nőt is megaláz vele, és nem is volt köztünk fizikai intimitás, mert soha nem lennék szerető, de lelki-érzelmi intimitás volt, szóval érzelmi megcsalás, és ebben úgyis 3. voltam, és ez is megviselt.
azért gondolom, hogy a nője (is) elcseszett, mert ő viszont végig nem kapcsolt, hogy gáz van, még akkor sem, amikor mindent elmondtam neki.
ha nem tudod a részleteket, miért mondasz ítéletet?
én kiléptem, a csávó meg nyúlt utánam, hogy nem akar elveszíteni... ez nem fekete-fehér.
és igenis büszke vagyok arra, hogy a fizikai intimitás határát nem léptük át, és azért nem, mert észnél voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!