Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt csak én vettem észre a nőkkel kapcsolatban?
Van elég sok nőismerősöm, aztán azt látom, hogy ha megcsalásról van szó, akár még maguknak is hazudnak.
Mert:
1.A sima egyéjszakás, kicsit jóléreztük magunkat felállás csak KALAND.
2.Ha hosszabb a viszony, akkor meg megint nem az, mert ezek szerint szar volt a kapcsolat és ezért nem számít.
Van olyan csajos, aki velem lépett félre, aztán simán meg akarja nekem magyarázni, hogy ő nem.
Mert az nem számít és kész.
A megcsalást, mindig magyarázzák mindennel, mert egyszerűbb, mint beismerni, hogy "mocsok voltam".
Ez férfire és nőre is egyaránt igaz!
Te miről beszélsz?
Én egy percig nem ítéltem el a megcsalást.
Én az utána való hozzáállást nem értem.
Jaj hát a nők nagymester szinten űzik az önbecsapást.Felesleges logikailag helyretenni őket mert az egy durva hiszti folyamatszálat indít el náluk és mindeképp te leszel a hibás mindenért.
Rájuk kell hagyni amíg eltudod viselni,vagy elhajtani ha már annyira meghaladja a folog az ingerküszöböd,hogy ez nem megy.
Az emberek szeretik magukat kihozni ártatlannak, ezért képesek önmaguknak is hazudni. Hidd el, a férfiak ezt ugyanolyan gyakran csinálják. Sőt, nem csak megcsalás témában megy ez.
Most ezt komolyan le kell írni, hogy senki nem szeretné saját magára azt mondani, hogy "hát igen, én egy nyomorult féreg vagyok"? :D Ennyire nem tudod, hogy működik a világ, és milyenek az emberek? Akkor fel kéne nőni lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!