Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hülyeség a nem vékony nőkkel meg az önbizalommal kapcsolatban?
És ilyenkor minden más eszedbe jut, az is, hogy ide gyere sírni gyk-ra, csak az az egyetlen egy dolog nem, hogy lefogyj?
Komolyan nem bírom megérteni az ilyeneket, azt hiszed neked abszolut semmit nem kell tenned az életben, csak majd jön a Brad Pitt herceg aki még gazdag is és eltart?
Van, akinek a teltebb nők tetszenek...
Meg vannak ilyen nethuszárok, akik csak pixelnőt láttak életükben, ezért mindenkit leszólnak.
Ez szerintem is butaság.
1. A férfiak szemében nem számít a nők önbizalma 90%-ban.
2. A nők szemében számít a férfiak önbizalma 90%-ban.
A két nem sokszor teljesen más dolgokat (vagy más arányban) vesz észre a másikban. Egy dagadt/csúnya lány lehet bármennyire önbizalommal teli, attól még nekem nem fog tetszeni.
De olyat már nem egyet láttam, hogy egy átlagos vagy átlag alatti külsejű srác a dumájával/tökösségével/magabiztosságával/önbizalmával volt sikeres a nőknél.
Az önbizalom látszik a kisugárzáson és pozitívabbnak tűnik tőle a nő. Ez tény. Hiába szállsz vele vitára, egy önutáló nőt nem fogok pátyolgatni, hogy jajj ne utáld magad, mert csak mélyebbre süllyed az önsajnálatban. Volt párom, aki utálta a saját testét és hiába mondtam, hogy így fogadom el és szeretem, falra hányt borsó. Ennél elfogadóbb egy ember már nem lehet, basszus! Ilyen nem kell megint!
Na ENNYIT SZÁMÍT AZ ÖNBIZALOM!
szerintem ezt azok a női magazinok meg szappangyárosok mondják, akik valamilyen terméket akarnak eladni.
meg azok a kövér nők, akik egymást meg magukat vigasztalják.
igazából egészségesen, normális súllyal szebb, könnyebb, boldogabb és HOSSZABB az élet. és ezt mindenki tudja.
A férfiaknak jobban számít a kinézet, mint az hogy mennyire van a nőnek önbizalma.
Ha vki túlsúlyos akkor tud változtatni csak kitartás kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!