Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a hülyeség a nem vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a hülyeség a nem vékony nőkkel meg az önbizalommal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Szóval, hogy sokan azt mondják a kövérebb nőknek, hogy ha lenne önbizalmuk, akkor rájuk találna a szerelem. De szerintem itt nem az a probléma sok esetben, hogy nincs önbizalom, hanem realisták, mert tényleg nagyon sok esetben nem tetszenek a kiszemelt férfinak. Akkor minek ezzel hitegetni őket?
2015. nov. 6. 16:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#10 Meg merlek cáfolni. Tetsszen arcra és személyiségre, a többi nem érdekel. Utóbbin úgyis könnyen fennakad, aki nem nekem való...

24/F

2015. nov. 6. 18:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy szeretem, hogy a kövér nőknek mindig megy az oltás, hogy fogyjanak le, stb, de ha egy kövér férfinek is ezt mondják, akkor fel van háborodva, hogy "mert minden nő a külsőre megy" :DDDD lol
2015. nov. 6. 18:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az aki elhiszi, hogy önbizalommal megnyerhet magának egy férfit legyen sovány, átlagos testalkatú, duci, vagy kövér, az egyszerűen buta.

Minden attól függ, hogy az adott férfinak tetszik e az a testalkat amilyen a nőé, nem attól, hogy van e önbizalma a hölgynek.

Egyébként azt én is megfigyeltem, hogy a nőktől sokkal nagyobb arányban várja el a társadalom azt, hogy ha kövér, fogyjon le, mint egy férfinál.

Amúgy sem azért kell lefogyni, hogy a nő pasit fogjon, hanem hogy egészségesebb legyen. Nekem sem kellett azért lefogynom, hogy egy pasi szeressen. Úgy szeret ahogy vagyok. Évekkel később döntöttem el, hogy változtatok, és csak a saját egészségem miatt. Csak így van értelme belevágni.

2015. nov. 6. 19:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
BÁRMILYEN belső tulajdonság (önbizalom, kedvesség, intelligencia, stb.) csak akkor számít egy férfinak, ha ránézésre már bejön neki a nő. Ha ezen az első rostán nem ment át, akkor lehet ő akármilyen ember, akkor se fog neki kelleni. Ugyanis párkapcsolat nincs vonzalom nélkül, ahhoz pedig először kinézetre kell vonzódni a másikhoz.
2015. nov. 6. 21:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon sokat dob egy emberen az hogy milyen kiállása van, mennyire magabiztos stb. Én rengeteget változtam, régen nyomi voltam, most meg már menő arc vagyok. :D Régen nem tetszettem a fiúknak most meg már válogathatnék is ha nem lennék 1 éve párkapcsolatban. A kérdésből nem egyértelmű mi értünk kövér alatt. Én sem vagyok nádszál, messze vagyok a kövértől de a vékonytól is. Sokat dob a dolgon hogy milyen vagyok belül.
2015. nov. 6. 21:58
 16/16 anonim ***** válasza:
és hogy lettél menő arc, utolsó?
2015. nov. 7. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!