Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hülyeség a nem vékony nőkkel meg az önbizalommal kapcsolatban?
#10 Meg merlek cáfolni. Tetsszen arcra és személyiségre, a többi nem érdekel. Utóbbin úgyis könnyen fennakad, aki nem nekem való...
24/F
Az aki elhiszi, hogy önbizalommal megnyerhet magának egy férfit legyen sovány, átlagos testalkatú, duci, vagy kövér, az egyszerűen buta.
Minden attól függ, hogy az adott férfinak tetszik e az a testalkat amilyen a nőé, nem attól, hogy van e önbizalma a hölgynek.
Egyébként azt én is megfigyeltem, hogy a nőktől sokkal nagyobb arányban várja el a társadalom azt, hogy ha kövér, fogyjon le, mint egy férfinál.
Amúgy sem azért kell lefogyni, hogy a nő pasit fogjon, hanem hogy egészségesebb legyen. Nekem sem kellett azért lefogynom, hogy egy pasi szeressen. Úgy szeret ahogy vagyok. Évekkel később döntöttem el, hogy változtatok, és csak a saját egészségem miatt. Csak így van értelme belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!