Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek állandó jelleggel extrém elképzeléseik vannak a nők elvárásaival és azzal kapcsolatban, hogy mire vágynak, igazából nem is nagyon vannak tapasztalataik nőkkel?
Újabban miért van ennyi ilyen jellegű kérdés? Páran gyakorlatilag, már mindenért a pasit akarják hibáztatni? Még a tapasztalataikért is? Vagy mi ez a tendencia?
Nincsenek a nők elvárásaival kapcsolatban túl extrém elképzeléseim, hanem olyanok vannak, amilyet tapasztaltam. Ugyanezt tapasztalta rengeteg pasi, rengeteg nővel. Ha valamit a többség tapasztal, akkor az a reális. Akkor is, ha egyes szóban forgó embereknek kényelmetlen.
A legtöbb nő még saját maga sincs tisztában az elvárásaival. A többség elkezdi sorolni a belső tulajdonságokat amit szeretne, hogy azok ilyen és olyan fontosak. Ja. Aztán, aki passzol, ott hirtelen nem jó a külső vagy hirtelen eszükbe jut egy újabb igény.
Mondom ezt úgy, hogy komolyabb gondom sosem volt a csajozással, max nem találtam elég megbízható nőt. A tesóm bitang nagy csajozó volt világéletében, kevés dologban értünk egyet, de ebben igen. Sőt, sörözésekkor kb. minden ismerősöm egyetért ezekkel a dolgokkal.
A sablon dolgok a legtöbb nőnél állnak: Legyen az illető pénzes/helyes/izmos. A kedves és aranyos mehet a levesbe. (Majd mindjárt jön egy nő, aki megmondja, hogy nincs így. Arra mondjuk nem ad választ, hogy a kedves és aranyos, de nem helyes és nem kiemelkedő huszonéves ismerőseim miért szüzek, én meg miért nem.)
Ezek után sorban jön rengeteg nő, 0 szintű önismerettel és megmondja, hogy ennyi pasi biztos hazudik vagy ilyesmi. Közben pedig még a LEGTÖBB szót sem ismerik.
Ugyan. Itt hergelik egymást és mindenért a nők a hibásak. Tudod, itt minden nő k@rva ez kb mantra az itteni szűz pasiknak. Ha az ellenkezőjét állítod jön a hazugozás. Kicsit unalmas.
A saját elméleteik és képzeletük foglyai, szerencsétlenek. Végül is érthető, a gyenge emberek mindíg is inkább bűnbakot keresnek minthogy szembenézzenek magukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!