Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt csak én vettem észre a nőkkel kapcsolatban?
Van elég sok nőismerősöm, aztán azt látom, hogy ha megcsalásról van szó, akár még maguknak is hazudnak.
Mert:
1.A sima egyéjszakás, kicsit jóléreztük magunkat felállás csak KALAND.
2.Ha hosszabb a viszony, akkor meg megint nem az, mert ezek szerint szar volt a kapcsolat és ezért nem számít.
Van olyan csajos, aki velem lépett félre, aztán simán meg akarja nekem magyarázni, hogy ő nem.
Mert az nem számít és kész.
Egyetértek az utolsó válaszadóval, a nők tesznek róla hogy mindig mindenből azt hozzák ki, hogy a pasi hibája. Ők soha semmiről, mindenről a férfi tehet! Akár megcsalás, akár anyagi probléma, akár "nem működik a kémia" meg a többi bullshit, nekik ez egy roppant kényelmes álláspont, hogy vigye csak el a férfi a balhét, ők mossák a kezecskéiket...
Lepontozni én is tudok, rögvest be is mutatom.
Amikor rajtakapják őket, a nők mindig szépen megmagyarázzák hogy ők miért csak áldozatok, és minden a férfiak hibája, a szemét férfiaké...
Az itteni megcsalós kérdéseknél is remekül látni hogy a nők igazából csak felmentésért jönnek ide, a kezüket tördelve ontják ocsmány patakokban a krokodilkönnyeiket, és várják hogy a sok kommentelő felmentse őket a megcsalás alól: "niiiincs semmi baj, drágaságom, egyszer élünk, olyan rövid az élet, neked igenis jár a változatosság és az új szexuális élmények, ha csak egy picikét dugott meg, ha csak a huncutkája végét érezted, az még nem megcsalás, simi-simi-buksisimi..."
Ja és lehet engem is lepontozni, beismerni úgyse fogjátok hogy igazam van, még saját magatoknak se, mert az ugye derogál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!