Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy nő ennyire elcseszett, hogy nem veszi észre?
szerintetek hogyan lehetséges, hogy ha egy párkapcsolatban élő nő nem veszi észre a pasiján, hogy az több mint 1 évig érzelmileg-lelkileg megcsalta egy másik nővel? (tehát szex nem volt, de a pasi rengeteget beszélgetett vele, és érzelmes, romantikus vetülete is volt a beszélgetésfolyamnak, minek során kiderült, hogy a pasi már nem szerelmes a nőjébe, és szenved a kapcsolatában.)
szóval hogy lehet, hogy a nője, aki mindennap látja, vele fekszik, vele kel, a szemébe néz stb., ennyire nem veszi észre, hogy valami gáz van, és a pasija kezd belezúgni másvalakibe, hogy másnak mond olyan dolgokat, amit neki kéne?
És a férfi a ma született bárány.. XD
Na ne vicceljünk már.. Hülyítette a csajt, elszínészkedte akkor még kényelmetlen lett volna kiszállnia.
Most veled is ezt fogja csinálni?
Te leszel a hibás?
Az előző csaj hibás volt..?
Mert az ember magából indul ki. És az a nő álmában sem csalná meg a párját vagy kezdene ki foglalt pasival. Aki elcseszett, az a csalfa férj meg a nője.
Sőt, úgy látom a nője annyira elcseszett, hogy magából indul ki és nem érti, hogy egy párkapcsolatban élő nő a legjobbat feltételezi a párjáról, azt, hogy fáradt, nyűgös és túldolgozza magát, nem azt, hogy más nővel tölti az idejét.
Miből gondolod, hogy nem vette észre a változást.
Nem mindenki rohan hanyatt-homlok szakítani, bármilyen furcsa is ez.
Úgy, hogy vele volt szex, sőt esetleg több is, mint előtte. Vele élőben beszélget, csókolja, udvarol, bókol, fogja a kezét az utcán, minden nap összebújva alszanak. És ezerszer elmondja, hogy szereti.
Ha nem szereti a párját, akkor elhagyja.
A másik csajt csak szédíti, hogy bejusson a bugyiba. Vagy egy kis flörttel teszi színesebbé a házasságát.
Te csak kivetíted rá a saját érzelmeidet. Nem hiszem el, hogy még mindig van olyan buta liba, aki beszopja ezt a "rossz a házasságom" dumát.
Apropó: épp most csalja a feleségét. Vajon ki miatt rossz az a házasság?
Úgy, hogy a férfiak egyik fele semmit sem változik, ha félrelép másik nővel. Sok "Oscar díjas" színész van, különösen az üzletemberek,politikusok között, akiknek eleve a hazugság, manipuláció az üzleti élet része.
A másik fele pedig úgy változik otthon, hogy a lelkifurija miatt még jobban is szereti az asszony, még jobb lesz az ágyban, még kedvesebb lesz, extra wellnesse hétvégére viszi a nejét, ahol tökéletes az összhang.
Engem is megcsaltak már úgy, hogy nem tudtam évekig van mellettem másik nő. Mert kedves volt, a szex szinte mindennap volt, szerelmet vallott, kedveskedett, semmi rosszat nem tett, tényleg azt éreztem, hogy kizárólagos vagyok és fel se merült, hogy van és lehet másik. Na most,a másik nő is azt hitte ő van egyedül...
Utólag visszagondolva, nem is tudom mikor volt ideje a másikra és hogy volt még kapacitásra szexre vagy bármire?
A 4. es jol leirta.
Talan te vagy a szereto,azert irod a felesegre,h elcseszett???
Az inkabb te vagy...ha elhiszed,te leszel az uj feleseg!!!
Nem mindenki feltelezi a parjarol,es keresi a jeleket...persze,ha mar megtortent vele gyanakvobb lesz.
Kérdező, a felét sem kell elhinni annak, amit írt neked ez a pasi.
Amúgy meg otthon lehet teljesen máshogy viselkedik, például szerető férjként.
Nem egy ilyent láttam már. Egyik esetben sem akarta még véletlenül sem otthagyni a feleségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!