Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Hiszen megcsalt, ez csak alkohol?
Figyelt kérdés
A barátommal lassan 1 éve leszünk együtt. Voltak nehezebb napjaink mint mindenki másnak de összességében egy kiengyensúlyozott boldog kapcsolatban éltünk mindig is.Kb 2 hete az egyik legjobb barátjának legénybúcsúja volt. Limuzin, klubbok, éjszakai fürdőzés minden volt de főleg alkohol és csinos lányok. Azthittem a párom mindent elmondott nekem arról az estéről és a másnap reggelről de tegnap kiderült hogy nem. Nagyon lerészegedett és ezt mondta is és azt is hogy nem büszke rá de régen érezte ennyire jól magát. És nekem evvel nem volt különösebb problémám de aztán tegnap elmondta, hogy megcsalt az egyik pultos lánnyal. És hogy nem érez semmit csak a pia miatt meg ilyesmiket mondott és hogy nem is emlékszik mindenre, és ott könyörgött térden hogy bocsássak meg de nem tudtam mit mondani és eljöttem tőle. Ma egész nap keresett de nem vettem fel. Nem tudok mit mondani neki. Örülök hogy elmondta és nem később kell megtudnom de most mit tegyek? Ti megbocsájtanátok neki? Én 19L ő 27F2017. dec. 10. 18:20
11/11 anonim válasza:
Igen.
Nem török pálcát mások felett.
Én azt gondolom, hogy mindenkinek jár 2. esély (3.,4., stb. nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!