Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik voltak/vannak szeretői státuszban , a karácsony hogy zajlik ilyen esetben?
Nálunk már ahogy közeledtek az ünnepek már december elejétől nagyon ritkultak a beszélgetéseink és találkozásaink.
Pedig nagy gyerekei voltak a nőnek.
De ilyenkor mindegyik ment haza anyucihoz és minden nap rá voltak tapadva az anyjukra, annak meg a gyerekei voltak a mindene. Egész évben le se sz**arták az anyjukat csak akkor ha élősködhettek rajta.
Tudom én, hogy a gyerekek az elsők, dehogy 2 ráadásul két 20-onéves lány miatt egész decemberben még csak találkozni sem tudtunk na ott felment a pumpa, gyerekek család ide vagy oda betelt a pohár. Sz**arul is esett mikor a 2 élősködő lánya töltögette fel a netre a családi képeket ahol persze apu is ott volt boldogan.
Tudtam én, hogy dugnia kell a férjével is időnként , hogy a száját befogja, de maga a megjátszás és a viselkedés hányinger volt, és ráadásul már történt megcsalás náluk.
Februárban ismertem meg még 2 éve volt ez.
Következő év január közepéig tartott. Azt hittem , hogy áá semmi gond azokat a hülye ünnepnapokat kibírom, dehogy se telefon, se egy üzenet jujj meglátják egész nap ott vannak hát b**azdmeg mondtam, és találkozni végképp nahát itt ment fel a pumpa.
előtte hetente 2-3x votlunk együtt sőt mentünk mindenfelé, nem csak szex hanem volt, hogy majdnem egész napokat együtt töltöttünk, de decemberben mintha nem is léteztem volna, nem csak az ünnepek az a 2-3 nap, nem.. 1 egész hónapig.
Aztán utána januárban jött volna, hogy így édesem így szerelmem úgy szerelmem.....hát a k**úrva anyádat, na akkor elküldtem a pics**ába, hogy menjen szopja továbbra is a dagadt férje vén p**öcsét
Szóval nálam a karácsony volt a tetőpont :)
Csak egyszer volt szeretőm, de bele esett a december is.
1 évig tartott. Elmondom, hogy mindenki a párjával van, mert nem csak szabad szerető és a másik foglalt kapcsolat létezik.
Hanem foglalt a foglalttal ennyi... 40/F
Szóval fel sem merült, hogy ünnepekkor is együtt legyünk.
Nincs jogom bántani azokat akik megcsalták velem a párjukat.
De igen, ahhoz pofa kell, hogy a család előtt a tökéletes anyucit szerető feleséget vagy tökéletes férjet és apucit játssza, na és persze...... ők az áldozatok ők tartják magukat a szenvedő félnek. Lehet, hogy azok csakhát ezaz egyszerűbb sokkal egyszerűbb mnit egy válás.
Igen ez egy embertípus.
Jó színészek az emberek, jobbak mint akik a filmekben szerepelnek
Kedves 2 utolsó válaszoló olvassátok el ezt.
Szerintem az egész emberiség selejt, mert az ember nem magántulajdon, nem egy tárgy amit birtokolni lehet, de mégis úgy élünk.
Én már túl vagyok egy váláson és akkor még harmadik fél sem volt, egyszerűen kiléptem, de életem végéig nem válhatok el és nem is az a cél. De miért legyek hűséges ha nem kapok már semmit sem?
A párom is megcsalhat csak ne legyen szerelmes másba.
De nem kellene ez a képmutatás ha nem ilyen rossz társadalmi rendszer lenne.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!