Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki már volt szeretői státuszban, uralta a szeretőjének férjét, feleségét azaz a párját?
Egyaltalan nem utaltam oket, sot az egyikrol azt sem tudtam, hogy hazas:-)
Az elso pasi tizeneve volt hazas amikor megismerkedtunk, es elhagyta a feleseget ertem, amit sosem kertem es abszolut nem terveztem vele hosszutavon, szoval egyreszt nem ertettem masreszt pedig bosszantott a dolog. A vegen elhagytam, ok megint ujra osszejottek es mindenki boldog.
A masodik ilyen nos ferfi szereto esetnel nem tudtam hogy hazas, azt se hogy gyerekei vannak, akkor derult ki, hogy nos amikor randiztunk mar honapok ota es elmentunk vhova enni. O elment wecere es a telojat az asztalan felejtette en pedig felvettem amikor csorgott, es a felesege volt a dologban. Total kiakadtunk mind a ketten:-))
A harmadik ilyen esetnel tudtam hogy nos, de elvalt ertem (ot sem kertem erre) ez azota is boldog hazasok vagyunk:-))Szoval nem, nem utaltam oket, csak sajnaltam.
Nem, miért kellett volna?
Imádom a férjes nőket, szal én csak örültem, hogy a férjek nem érnek rá, nincs kedvük stb :)
Nem utálom, nem értem miért lenne rá okom.
18N
nekem csak eg yilyenn esetem volt az életben (ne is legyen több jól ráfáztam).
Először a saját lelkiismeretemmel, bűntudatommal voltam elfoglalva, és nem értem rá foglalkozni a feleséggel.
Aztán egyszer megkerestem neten, hogy mégi smilyen a nő, na akkor nagyon rossz érzés volt, magamat sajnáltam, aztán meg őt.
Végül a pasas meggyőzött, hogy neki nagyon rossz már ezzel a feleséggel, így a sajnálatom eltűnt.
Végül tiszta vizet öntöttem a pohárba és beszéltem a feleséggel, na akkor megutáltam, és abszolút nem értettem, hogy lehet valaki ennyire kegyetlen, közömbös és gyülőlködő (a férje vele maradt, nem akartam elvenni csak avalamit meg akartam tudni, hogy igaz volt-e vagy hazudott a férje nekem is?)
Ekkor megutáltam.
Később, amikor a férj újra nálam próbálkozott, akkor megint sajnáltam, sőt sorstársamnak éreztem.
Aztán szétmentünk a férjével, de kiderült a férjnek nagyon sok párhuzamos szeretője volt, hogy volt akiknek gyereket is csinált stb. ezen annyira kiakadtam, hogy a feleségre is rázúdítottam a tudást. Persze ő nem kért belőle és megmondta, hogy nem hisz nekem és én megérdemlem, hogy ne legyen gyerekem soha, hogy szívjak az életben, mert én tőle el akartam lopni a férjét.
Ekkor utáltam.
Most viszont mérhetetlenül sajnálom, mert szánalmas lehet úgy élni, hogy a férj akármerre megy valakibe beteszi azt a kis plusz testrészét és utána otthon meg eljátsza a nagy hősszerelmes férjet és a nagyszerű édesapát, aztán meg a munkahelyen tajtrészegre leissza magát, mert bizonyára tiszta boldog.
De ez már az ő dolguk.
Sajnos csak egyszer volt női szeretőm, de miért utáltuk volna?
Mindkettőnknek volt párja és nem ismertük a másikét... 38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!