Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kedvesem holnap mutat be a szeretőjének. Hogy viselkedjek, mire figyeljek?
Figyelt kérdés
Mind a hárman jól szituált, értelmes, művelt emberek vagyunk. Elfogadtam, hogy a páromnak van egy másik nője is, akivel viszonylag ritkán találkoznak, és soha nem is éltek párkapcsolatban. Be szeretne neki mutatni, és holnap este nálunk is alszik. Valószínűleg közös "kaland" is lenne, azonban én még soha nem voltam ilyen helyzetben. Tudnátok nekem adni néhány tanácsot?2016. febr. 27. 19:32
1/26 anonim válasza:
Lodd fejbe magad, ha ezt elfogadod
2/26 anonim válasza:
Meg lehetoleg a masik kettot is. Pls
3/26 anonim válasza:
Mondom én, hogy a jobb pasasok háremet tartanak, ez az egyik tényező, hogy tulajdonképpen elég sok egyedülálló nő foglaltnak tekinthető, de sosem hisztek nekem... :D
5/26 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy erre van norma.
6/26 anonim válasza:
Nézd meg, hogy ő hogyan viselkedik veled és te is viselkedj hasonlóképpen, de ne bunkón.
Közös kalandnál pedig rá koncentrálj jobban inkább mintsem a párodra.
8/26 anonim válasza:
Mire figyelj? Hogy jobban nézz ki mint a másik csaj.
9/26 anonim válasza:
Értelmes és művelt emberek?! Na és ezt mégis ki és mi alapján állapította meg rólatok?
Értelmes és művelt ember képes túllépni az állati ösztönökön, és képes a monogámiára. Aki nem, az képtelen elérni az egyedfejlődés bizonyos fokát, és az altesti vérbőség uralja az életét.
Még akkor is, ha ezt ma divat liberális és modern csomagolásban tálalni.
10/26 anonim válasza:
Szulejmán szultán a kedvesed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!