Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kedvesem holnap mutat be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kedvesem holnap mutat be a szeretőjének. Hogy viselkedjek, mire figyeljek?

Figyelt kérdés
Mind a hárman jól szituált, értelmes, művelt emberek vagyunk. Elfogadtam, hogy a páromnak van egy másik nője is, akivel viszonylag ritkán találkoznak, és soha nem is éltek párkapcsolatban. Be szeretne neki mutatni, és holnap este nálunk is alszik. Valószínűleg közös "kaland" is lenne, azonban én még soha nem voltam ilyen helyzetben. Tudnátok nekem adni néhány tanácsot?
2016. febr. 27. 19:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Mintha egy régi barátnő lenne.
2016. febr. 27. 19:43
 12/26 anonim ***** válasza:
55%
Hát igen, a tanult, jól szituált emberek a legocsmányabbak.
2016. febr. 27. 19:49
 13/26 anonim ***** válasza:
7%

Fordított cuckold :D Hát ez jó :D

Majd hallgathatod a másik szobából az "áááááh áááúúúúh nyomjad Áááááárpyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy" meg ilyesmiket.

2016. febr. 27. 19:50
 14/26 anonim ***** válasza:
32%
F..sza van akinek szeretője van a párja mellett, jelen esetben még el is fogadja a párja, sőt hármasban fognak dugni, mások meg rohadjanak meg egyedül. Ennyit az igazságtalan fos, semmit sem érő életről. Még hogy fontos a nőknek a hűség, aha látom.
2016. febr. 27. 20:10
 15/26 anonim ***** válasza:
2016. febr. 27. 20:55
 16/26 VirágésBence ***** válasza:
83%
Eltűröd, hogy a férjed háremet tart, teljesen normálisnak kezeled az egészet és még asszisztálsz is hozzá? Nincs neked önbecsülésed? Mert hogy a párod csak egy lyuknak néz a kettőből az is biztos.
2016. febr. 27. 21:09
 17/26 anonim ***** válasza:
12%
Ő eltüri és? Mi közötök van hozzá? Semmi!
2016. febr. 27. 21:13
 18/26 anonim ***** válasza:
73%

Elfogadtad? "Kaland"?

Ennyi erővel börtönbe is mehetnél. Ott megszokottak az ilyen közös "élmények", sőt már férfira sem lenne szükségetek. Az egész életed egy nagy "kaland" lenne ott benn!

2016. febr. 27. 21:36
 19/26 anonim ***** válasza:
70%

Tipikus gyakoris mentalitás, a leszavazások alapján is.

Mégis mi a lóf4sz közötök van hozzá, hogy ők hogyan élnek és mi fér nekik bele? Milyen jogon szabjátok meg nekik anonim módon, hogy mi a normális és mi alapján hordjátok le emiatt?

Lefogadom, hogy sokkal boldogabb párkapcsolatban élnek mint az itteni morális harcosok mindegyike. Ha nekik ez így jó akkor csinálják ezt, nem arról szólt a kérdés, hogy ti hogyan látjátok a helyzetet.

2016. febr. 28. 01:18
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen egyetertek az elottem szoloval. Vegre valaki aki normalisan gondolkodik. Tolem ment neked a zold kez ; ) Multkor pl engem azert pontoztak le mert furcsanak talaltam hogy egy csaj belenyul a baratja telefonjaba es tudta nelkul kepeket torol ki onnan..

Amugy valoban senkinek semmi koze hozza hogy a masik milyen hazassagban el es szerintem pont ez az intelligensseg egyik formaja hogy el tudd fogadni, ha neha a masik talalkozik valakivel "csak szexre" es nem titokban csinalja. En ismerek sok olyan part aki hasonlo "nyitott" kapcsolatban el, es meglehetosen jo a parkapcsolatuk. Sot amiota mi is megbeszeltuk a ferjemmel hogy ha van kedvunk akkor talalkozhatunk mas parokkal vagy harmasban valakikkel (kozos megegyezessel) rendkivul jo lett a mi kapcsolatunk is, adott neki egy lokest. Nalunk nincs feltekenyseg de betartott jatekszabalyok azert vannak (a masiknak egyertelmu hogy ez csak szex, nincs "parhuzamos elet") es nem vesz el tolunk idot az ilyesfajta jatek, ha tudunk egyutt idot tolteni akkor termeszetesen azt preferaljuk.

Viszont nem is aggodom szejjel magam hogy jajj kivel all szoba a ferjem. Mindennap elmondja es kimutatatja hogy szeret es en vagyok a leggyonyorubb feleseg a szamara. A kislanyunk is jo bizonyitek erre. En nem erzem azt hogy barmiben is megalazkodtam volna... Csak mert masok azt gondoljak hogy ez nem normalis...

2016. febr. 28. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!