Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kedvesem holnap mutat be a szeretőjének. Hogy viselkedjek, mire figyeljek?
Minket ellenzőket lehurrogtok, de ti sem a kérdésre válaszoltok.
Ha nálatok olyan jól működik a dolog, lehet adni a tippeket, hogy a kérdező hogy viselkedjen, mire figyeljen!
Minden tiszteletem a tiétek, főleg a tiéd.
A párod valószínűleg rendkívüli férfi lehet, ha két ilyen nőt maga mellett tud tartani.
A monogámia pedig inkább megszokás, mintsem a természet igazi rendje. A károgókkal pedig ne törődj, sokkal jobb a párkapcsolatod az övéknél -már csak azért is, mert a férjed ennyire bízik benned- és irigyek.
Van kedved elmesélni hogyan alakultak a dolgok, akár itt, akár privátban?
"Szerencsére a mi kapcsolatunk teljesen jó, nincs szükségünk harmadik személyre, ha valami miatt kicsit cinkben vagyunk, akkor megbeszéljük és ketten feldobjuk a kapcsolatunkat" ;)))
Most egy hozzászólót idéztem a sok közül. MOST még így van kis szivem, most még... Aztán lehet a te álompasid sem lesz már sokáig olyan kis monogám mint a madaraid. Vagy már most sem az :)
Kérdező, nem kell feltétlenül a sok 18 éves károgóra hallgatni én tapasztalatból mondom ,hogy ez még nem a világ vége. Persze úgy lenne fair ha te is néha elkalandozhatnál akkor még az önbecsüléseden sem esne csorba. Nem feltétlenül nyitott kapcsolatról beszélek de ilyenek igen is becsúsznak szinte minden hosszútávú kapcsolatban csak vagy titokban vagy "megcsalás" címszóval. Szerintem nem kell túlmisztifikálni ezt a dolgot attól ,hogy veled van még néha lefeküdhet mással ha emellett szeret téged és társak vagytok. Arra kell csak figyelni ilyen szituációban ,hogy nehogy átforduljon az a kocka a másik fél oldalára , tehát ne szeressen bele és ne ő legyen az első hanem mindig te.
Én a szeretőnél jobb megoldásnak tartom az egyéjszakás kalandokat dehát kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!