Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik voltak/vannak szeretői státuszban , a karácsony hogy zajlik ilyen esetben?
#6 Ja, hogy te beszélgetsz is a használóddal, így mindjárt más.
Már nem is érzem azt a végtelen szánalmat és undort, amit... ja, de.
Boldog karit kis butus, kívánom, hogy majd egyszer téged is megtaláljon az igazi, mély, boldog, őszinte szerelem, olyan, ami a mostani illúziódnál százszor erősebb, és mindenekfelett igazi!
Támadhattok, nem zavar. Számomra semmi jelentősége nincs.
Tisztában vagyok a saját és párom értékeivel. Kapcsolatunk szilárd és megingathatatlan. Még egy ilyen kapcsolat sem kizárolag a szexről szól.
Na, tegyük félre egy kicsit a viccelődést.
Nem értem a kérdezőt. Én férfiként valahogy nehezen emészteném meg, hogy a csajt péntek este a férje sz*patja, szombat délelőtt meg énhozzám bújik, bármennyire is szeressem. Ugyanígy, Szenteste elalszanak a gyerekek, az én kis kedvesemem jól púzón veri a férje, én meg egyedül nézem a Reszkessetek betörőket, és várok, hogy majd rám kerül a sor...
Tényleg érdekel, mi játszódik le egy szerető fejében, mert... - mindegy, a nem lelki nyomorék olvasók értik, mire gondolok. Valaki magyarázza már el pls.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!