Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik voltak/vannak szeretői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik voltak/vannak szeretői státuszban , a karácsony hogy zajlik ilyen esetben?

Figyelt kérdés
3 napig,se kép se hang,mert a családjával van,vagy van kommunikáció valamilyen formában ?
2017. dec. 8. 19:12
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
74%
Most tényleg azt hiszitek, hogy a négy éves viszonyát feladja, csak mert beszólogattok neki? Bocs az offért, csak nem értem az ilyet.
2017. dec. 8. 20:09
 12/46 anonim ***** válasza:
37%
9-es te annyira primitív vagy, kár rád a szót vesztegetni.
2017. dec. 8. 20:09
 13/46 anonim ***** válasza:
66%

#6 Ja, hogy te beszélgetsz is a használóddal, így mindjárt más.

Már nem is érzem azt a végtelen szánalmat és undort, amit... ja, de.

Boldog karit kis butus, kívánom, hogy majd egyszer téged is megtaláljon az igazi, mély, boldog, őszinte szerelem, olyan, ami a mostani illúziódnál százszor erősebb, és mindenekfelett igazi!

2017. dec. 8. 20:13
 14/46 anonim ***** válasza:
25%

Támadhattok, nem zavar. Számomra semmi jelentősége nincs.

Tisztában vagyok a saját és párom értékeivel. Kapcsolatunk szilárd és megingathatatlan. Még egy ilyen kapcsolat sem kizárolag a szexről szól.

2017. dec. 8. 20:14
 15/46 anonim ***** válasza:
21%
13-as, köszönöm a jókívánságot, de engem már megtalált az igazi boldogság!
2017. dec. 8. 20:15
 16/46 anonim ***** válasza:
53%
Hát, ha neked ezt jelenti az igazi boldogság... egészségetekre! :/
2017. dec. 8. 20:18
 17/46 anonim ***** válasza:
38%
Mi mindketten a családunkkal töltjük a karácsonyt. Ünnep előtt és után találkozunk.
2017. dec. 8. 20:19
 18/46 anonim ***** válasza:
75%
Hát ha valakinek az a boldogság, hogy a "szerelmén" osztozni kell valakivel...az egy igazi lelki nyomorék, önbecsülés nélkül. De ez csak az én véleményem. :d
2017. dec. 8. 20:24
 19/46 anonim ***** válasza:
52%
valaki elárulná, hogy akik normálisan válaszoltak a kérdésre, azokat mért pontozzák le és a beszólogatókat meg mért fel!?
2017. dec. 8. 20:29
 20/46 Estádio de Felchút ***** válasza:
80%

Na, tegyük félre egy kicsit a viccelődést.

Nem értem a kérdezőt. Én férfiként valahogy nehezen emészteném meg, hogy a csajt péntek este a férje sz*patja, szombat délelőtt meg énhozzám bújik, bármennyire is szeressem. Ugyanígy, Szenteste elalszanak a gyerekek, az én kis kedvesemem jól púzón veri a férje, én meg egyedül nézem a Reszkessetek betörőket, és várok, hogy majd rám kerül a sor...

Tényleg érdekel, mi játszódik le egy szerető fejében, mert... - mindegy, a nem lelki nyomorék olvasók értik, mire gondolok. Valaki magyarázza már el pls.

2017. dec. 8. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!