Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik voltak/vannak szeretői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik voltak/vannak szeretői státuszban , a karácsony hogy zajlik ilyen esetben?

Figyelt kérdés
3 napig,se kép se hang,mert a családjával van,vagy van kommunikáció valamilyen formában ?
2017. dec. 8. 19:12
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
70%
19. Szerintem azért, mert a jóérzésű emberek már leírva is undorítónak találják, amit a gerinctelenek művelnek. Pláne, hogy valaki mkég dicsekszik is vele. Főleg karácsonykor.
2017. dec. 8. 20:34
 22/46 anonim ***** válasza:
86%
20. Valahol olvastam, hogy valakinek az a fétise, hogy szeret állandó második lenni, mert "első" számúnak amúgy alkalmatlan, és ezt tudja is magáról. Ezért vállalja a vele járó megaláztatásokat.
2017. dec. 8. 20:38
 23/46 anonim ***** válasza:
26%

21-es

Én nem dicsekedtem vele. Kérdeztek, válaszoltam. Ha nem tűnt volna fel, a kérdezőnek ez volt a kérdése. És hogy pont karácsonykor? Most kérdezték, most válaszoltam.

Ezzel mi a probléma. Ha nincs ünnep akkor nem zavar hogy van aki igy él? Kicsit álszent dolog nem?

2017. dec. 8. 20:40
 24/46 anonim ***** válasza:
26%

22-es, ezt kicsit túl agyalod már :)

Ez nem fétis, és nincs benne semmi megalázó.

Párom szeret és tisztel, sokan tudnak rólunk, nem bújkálunk. Több szeretetet, figyelmet, törődést adunk egymásnak mint mások egy házasságban. Biztos vagyok benne, hogy a sok itt beszólogató nem számithat annyira a házastársára, mint mi egymásra.

2017. dec. 8. 20:46
 25/46 anonim ***** válasza:
67%
#20 Szerintem egyszerű, annyi, hogy a szeretők 99%-a azt hiszi (pardon, egészen biztosan tudja xD), hogy a házas fél nem kefél otthon.
2017. dec. 8. 20:50
 26/46 anonim ***** válasza:
64%
24. Nem megalázó? Mondtam én, hogy nincs önbecsülésed. :) Mert te minek neveznéd, hogy lekúr, mond mág pár kedves szót, hogy érezd a törődést, aztán hazamegy a családjához, ott is kúr (persze csak miután megmosta utánad a fas.zát jó esetben), és vígan elvan a családjával, programokra megy velük, stb. Ha annyira nagy lenne az "összhang" köztetetk, nagyobb, mint "otthon", akkor már nem szerető lennél X éve. Ó az ilyen kis butusokat olyan könnyű megetetni pár kedves szóval, hogy megmaradjon az ingyen pina. :DDD De élj csak az álomvilágodban, engem nem zavar. Annyira tipikus, hogy a szerető többet képzel magáról, mint ami. :)
2017. dec. 8. 20:52
 27/46 anonim ***** válasza:
46%
21: akk szted ez itt egy megmondóhely? ahol erkölcsrendészt kell játszani? :) rosszul tudod. Nem megítélést kért a kérdező, hanem feltett egy kérdést, amire páran képesek voltak érdemben válaszolni.
2017. dec. 8. 20:54
 28/46 anonim ***** válasza:
21%
Igazábol nem értelek titeket. A kérdező által feltett kérdésre válaszoltam. Normálisan. Ti meg itt vergődtök, beszólogattok, vádaskodtok hogy dicsekszem. Pedig csak egy kérdesre választ adtam. Karácsonykor, mivel most kérdeztek, nem válaszolhattam húsvétkor.
2017. dec. 8. 20:55
 29/46 anonim ***** válasza:
65%
"a sok itt beszólogató nem számithat annyira a házastársára, mint mi egymásra" ---egyszerű, ha ennyire biztos vagy benne.. Állítsd válaszút elé, vagy a felesége vagy Te. Aztán kiderülne, mennyit is érsz valójában. Ja, hogy nem mered, mert tudnád a választ, inkább áltatod magad, hogy neked így jó. :D
2017. dec. 8. 20:55
 30/46 anonim ***** válasza:
20%
55%-os, tudod mit? Rádhagyom :)
2017. dec. 8. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!