Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik voltak/vannak szeretői státuszban , a karácsony hogy zajlik ilyen esetben?
Figyelt kérdés
3 napig,se kép se hang,mert a családjával van,vagy van kommunikáció valamilyen formában ?2017. dec. 8. 19:12
21/46 anonim válasza:
19. Szerintem azért, mert a jóérzésű emberek már leírva is undorítónak találják, amit a gerinctelenek művelnek. Pláne, hogy valaki mkég dicsekszik is vele. Főleg karácsonykor.
22/46 anonim válasza:
20. Valahol olvastam, hogy valakinek az a fétise, hogy szeret állandó második lenni, mert "első" számúnak amúgy alkalmatlan, és ezt tudja is magáról. Ezért vállalja a vele járó megaláztatásokat.
23/46 anonim válasza:
21-es
Én nem dicsekedtem vele. Kérdeztek, válaszoltam. Ha nem tűnt volna fel, a kérdezőnek ez volt a kérdése. És hogy pont karácsonykor? Most kérdezték, most válaszoltam.
Ezzel mi a probléma. Ha nincs ünnep akkor nem zavar hogy van aki igy él? Kicsit álszent dolog nem?
24/46 anonim válasza:
22-es, ezt kicsit túl agyalod már :)
Ez nem fétis, és nincs benne semmi megalázó.
Párom szeret és tisztel, sokan tudnak rólunk, nem bújkálunk. Több szeretetet, figyelmet, törődést adunk egymásnak mint mások egy házasságban. Biztos vagyok benne, hogy a sok itt beszólogató nem számithat annyira a házastársára, mint mi egymásra.
25/46 anonim válasza:
#20 Szerintem egyszerű, annyi, hogy a szeretők 99%-a azt hiszi (pardon, egészen biztosan tudja xD), hogy a házas fél nem kefél otthon.
26/46 anonim válasza:
24. Nem megalázó? Mondtam én, hogy nincs önbecsülésed. :) Mert te minek neveznéd, hogy lekúr, mond mág pár kedves szót, hogy érezd a törődést, aztán hazamegy a családjához, ott is kúr (persze csak miután megmosta utánad a fas.zát jó esetben), és vígan elvan a családjával, programokra megy velük, stb. Ha annyira nagy lenne az "összhang" köztetetk, nagyobb, mint "otthon", akkor már nem szerető lennél X éve. Ó az ilyen kis butusokat olyan könnyű megetetni pár kedves szóval, hogy megmaradjon az ingyen pina. :DDD De élj csak az álomvilágodban, engem nem zavar. Annyira tipikus, hogy a szerető többet képzel magáról, mint ami. :)
27/46 anonim válasza:
21: akk szted ez itt egy megmondóhely? ahol erkölcsrendészt kell játszani? :) rosszul tudod. Nem megítélést kért a kérdező, hanem feltett egy kérdést, amire páran képesek voltak érdemben válaszolni.
28/46 anonim válasza:
Igazábol nem értelek titeket. A kérdező által feltett kérdésre válaszoltam. Normálisan. Ti meg itt vergődtök, beszólogattok, vádaskodtok hogy dicsekszem. Pedig csak egy kérdesre választ adtam. Karácsonykor, mivel most kérdeztek, nem válaszolhattam húsvétkor.
29/46 anonim válasza:
"a sok itt beszólogató nem számithat annyira a házastársára, mint mi egymásra" ---egyszerű, ha ennyire biztos vagy benne.. Állítsd válaszút elé, vagy a felesége vagy Te. Aztán kiderülne, mennyit is érsz valójában. Ja, hogy nem mered, mert tudnád a választ, inkább áltatod magad, hogy neked így jó. :D
30/46 anonim válasza:
55%-os, tudod mit? Rádhagyom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!