Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek a 22 éves barátnőmn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a 22 éves barátnőmnek karácsonyra?

Figyelt kérdés
Nem rég vagyunk együtt és még nemtudom mivel lephetném meg a barátnőm. Gondoltam egy jó képkeretre közös képpel vagy egy sminktükörre világítással? Mi a véleményteke? Szerintetek még mit lehetne? fehérnemű?

2017. dec. 4. 21:37
 1/5 Heart of Darkness ***** válasza:
Én hógömböt vagy egy szép üveges örök rózsát vennék. :)
2017. dec. 4. 21:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Én olyat vennék neki amit tud használni is és egyben örül is neki persze
2017. dec. 4. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Én vennék neki egy olyan pasit, aki annyira legalább életképes, hogy saját maga / a közvetlen barátai által tud választani ajándékot és nem az internet népét kérdezi meg, akik semennyire sem ismerik a barátnődet. Ezáltal nem tudnak normális választ adni, csak sablonokat, amiket a "milyen ajándékot vegyek" google keresés is kiad 300 oldalon keresztül.
2017. dec. 4. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Vegyel neki egy anal plugot, hatha megerti a celzast:)
2017. dec. 4. 23:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Az nagyon unortodox, ha megkerdezed? Szerintem semmi nincs ebben. Az ajandeknak nem kell meglepetesnek is lenni, foleg h a kisgyerekek is listat irnak a Mikunak/Jezuskanak, mert a szulok is valodi oromot szeretnenek okozni, nem csak hozzavagni vmit a gyerekhez, amit a tvben lattak. Kerdezd meg tole "minek orulnel kicsim?". Ez a legtisztabb. Es a kivansaga melle legyen meglepetesnek vmi aprosag, igy meglesz az izgalom is.

Amugy meg figyelj oda mirol panaszkodik, mi kene neki. Pl van iskolaba jaros kesztyuje, hogolyozos is, de nincs egy csinosabb darabja. Egy szep kesztyu raadasul nem is olcsosag, hanem tenyleg komolyan veheto ajandek es hasznos is. A meretet probald meg eltalalni. :) De szinten akar vehetitek egyutt is h tuti tetszen neki, aztan viccesen megjegyzed neki, h aztan tessek meglepodni! ;)

2017. dec. 5. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!