Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki a szeretője miatt vált el?
Kedves 5-ös!
19-es vagyok.Úgy gondolom,még 4 év sem nagy idő.
Sok boldogságot!
Oooo hat nekem is szeretom van,nagy a zsongas DE pontosan tudom h konnyu ugy szeretni h csak a jo dolgokat kapjuk egymasbol. A ferjemet imadom, csak vele a jovot nem latom azon kivul h a szofan oregszunk meg Netflixet bamulva;-))A szeretom pedig gyereket akar tolem, meg elkoltozni Norvegiaba kettesben, meg mindent elorol kezdeni ami nagyon vonz de ismerem magam es nekem nem egy ideat kell kovetnem-hanem azt Az embert akivel boldog vagyok meg akkor is ha egy szofa lajhar:-))
A szeretommel nagy a szerelem most, de lassuk be mindig igy kezodik plusz o lenne a 3.-ik ferjem a sorban, szoval inkabb nem:-)))De a ggerekvallalas vonz. (Tobbek kozt)
Szoval persze valj el ha egyebkent is elvalnal de soha ne valaki miatt tedd-csakis onmagad miatt. En mindig azt nezem h mi Az illuzio es valosag, es persze a ferjem mar nem Jon be, de lassuk be Az elet neha ilyen.
A vicc Az h amiota van szeretom jobban kotodom a ferjemhez erzelmileg. Tehat a szeretombe vagyok szerelmes ha barki megorobalna elszakitani a ferjemtol azt lelonem igy elegansan:-)))Acura dolgok ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!