Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki a szeretője miatt vált el?
Biztos vannak, de én a férjem szeretője miatt válok, mivel benőzött a nyáron. Azóta, hogy mi a gyerekekkel elköltöztünk 1 hónapja, már össze is költöztek.
Ne haragudj, de nem tudok veled együttérezni, mert az összes ilyen sztorinál rosszul vagyok attól, hogy ennyi ilyen nő és pasi van, aki direkt családos emberrel kezd ki. 35N
Köszi kettes...én is ettől tartok...
Egyes! Nem voltál ilyen helyzetben...a franc akarta ezt direkt...
A sok spermaputtony, és büszkék is rá :D
Csak a férjüket sajnálom, akiket lehúznak pénzzel.
8-as, ez tetszik, senki nem lesz szerelmes véletlenül :)
Te szándékosan szoktál az lenni? Direkt eldöntöd, hogy na most belé szerelmes leszek, de a másikba nem? A szerelem egy érzés, ami nem direkt jön vagy nem jön. Hanem egyszer csak ott van.
8as. Meggyőztél. Ha pont olyan sunyi és gerinctelen,mint én..akkor Vele illünk össze. Nem a férjemmel.
Észrevette az összes off-oló, hogy nem 'segít' csak támad? Tehát tele vagytok indulattal....nem jó valami nálatok sem...különben ezt a posztot átgörgettétek volna hidegen. De kényszert éreztek, hogy megpróbáljazok lealázni. Még az elsők között hozzászólt megcsalt feleségbe is több a tartás, mint bennetek😊 persze lehet, hogy pár hónap múlva a férjemről derülne ki ugyanez....akkor őt lehetne szidni. Mindegy nektek, csak a feszültségeteket itt adjátok ki otthon helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!