Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan vegyem rá a barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy higgyen nekem, hogy nem csaltam meg?

Figyelt kérdés

Az egyik kolléganője azt állította, hogy látott engem egy kocsiban smárolni és majdnem szexelni egy másik férfival. Ez egyáltalán nem igaz, sosem csaltam meg a barátomat.

A barátom hitt neki, mert elmondta a csaj, hogy milyen színű ruha volt "rajtam", és pont egyezett a felső színe.

Előjött az a dolog is, hogy én a kapcsolatunk előtt 8 férfival feküdtem le, és ebből 3 volt párkapcsolat, a többi egyéjszakás volt, vagy szexbarátság. Én ebbe az életformába beleuntam, összejöttem a párommal, szerelmes lettem belé, és soha az életben nem csaltam meg az 5 év alatt, mióta együtt vagyunk. Nem is vágyom senki másra. Ehhez képest ő azt vágta hozzám, hogy sejthette volna, hogy ilyen nő nem tud hűséges lenni.

A barátom egy találkozót is összehozott a kolléganőjével, hogy legyen egy konfrontáció, és a csaj csak kötötte az ebet a karóhoz, hogy én hazudok, gátlástalan vagyok, és igazságtalan, hogy nekem lehet kapcsolatom egy normális pasival. Végig csak mosolyogva ráztam a fejem teljesen higgadtan, és mondtam, hogy akármit hord össze, nem én voltam az, akit látott. Végül bőgni kezdett, elvileg azért, mert nagyon fáj, hogy meghazudtolom. Végül pszichopatának nevezett, mert a zokogása hatására sem mondtam azt, hogy én voltam, és azt mondtam, hogy semmilyen sértegetése nem hat meg, mert számomra ő egy senki. Megkérdezte, hogy akkor is higgadt lennék-e, ha már vagdalná a bőrét az idegtől, mire azt mondtam, hogy igen, akkor is, mert egyszerűen nincs igaza.

Végül a barátom hazakísérte, és azóta sem jött hozzám haza.

Nem tudom, mit tegyek, és 5 év után miért nem jár nekem némi bizalom. Semmivel nem szolgáltam rá erre, tiszta szívemből szeretem és hűséges vagyok hozzá.

Hogyan tegyem helyre benne a dolgokat?

Mellesleg nagyon zavar, hogy a kolléganője azzal (is) dobálózott, hogy én hány pasi alá feküdtem - ő fogalmazott így - ugyanis csak a párom mondhatta el neki, és szerintem ehhez annak a nőnek semmi köze.

26/N

27/F

2017. nov. 29. 22:13
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy már régen rossz, ha a pasid a kolléganőjének hisz, és nem pedig neked. Egyáltalán hogyan fordulhat meg a fejében, hogy igazat mond. És még haza is kíséri... Az a gyanúm, hogy a pasidat behálózta, és ő erre vevő is. A kapcsolatotoknak vége, de nem miattad.
2017. nov. 30. 09:45
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha nekem a párom egy random kolléganőjének jobban hinne, mint nekem, akkor nem várnám vissza, sőt, utánavágnám az összes cuccát.

Magyarázkodjon a halál, ha a lelkiismereted tiszta.. Szerintem neked tett a szarkavaró kollegina szívességet, jobban jársz egy ilyen sggfej nélkül, kínozza magát ő az exeddel - nyilván erre ment ki a játék.

2017. nov. 30. 11:02
 23/36 anonim ***** válasza:
94%

Nos, első blikkre azt mondanám, hogy a kolléganődnek rendkívül nyíltan bejön a barátod(ha még az), másodikra viszont azt, hogy ezt együtt tervelték ki, csak túl gyáva eléd állni és megmondani, hogy legyen vége. Ezért kitervelték ezt, szerintem ne lepődj meg, ha a jövőben majd valaha együtt látod őket. Gusztustalan egy húzás, az biztos, pláne a másik fejéhez vágni az előző kapcsolatait, ha egyszer neki több nője volt, hát közröhej... szerintem már most zárd ki az életedből örökre.

Egyszer nekem is mondta egy ember a barátomnak, hogy látott engem kézen fogva egy másik emberrel. Szerinted kinek hitt? Mellesleg nem is jártam arrafele akkoriban, amilyen helyszínt ő mondott. Plusz a nyílt utcán volt... igen, nyilván ha csalnám a barátomat, a nyílt utcán sétálnék mással kézen fogva. :D

2017. nov. 30. 13:02
 24/36 anonim ***** válasza:
Sajna a kapcsolatotoknak 5 év után vége lett.
2017. nov. 30. 13:48
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Szerintem régen rossz, ha úgy kell rávenni, hogy higgyen neked.
2017. nov. 30. 16:44
 26/36 A kérdező kommentje:

Szakítottunk.

Azt mondta ma, hogy azért nem jött haza, mert megrémült tőlem, hogy képes vagyok 0 emberséget tanusítani, mikor valaki előttem zokog és majdnem idegösszeomlást kap. Nem tudtam már mit csinálni, kínomban röhögtem, és kimondtam, hogy vége.

Nagyon fáj, hogy 5 év után így lett vége...

Úgy látom törölték azt a bizonyos okádék kommentet, de azért reagáloK: Szerintem egy moslék a gondolkodás, hogy én "aratok". Nem tettem senkivel semmi rosszat, nem csaltam meg senkit, nem dúltam szét senkinek a kapcsolatát, csak annyit tettem, hogy független emberként annyit szexeltem, amennyit akartam. Kapcsolatban pedig tisztességes és hűséges voltam. Nem nyal vissza semmilyen fagyi, nem én vagyok a hibás azért, ami történt és kész. És nem vagyok semmiféle k.urva.

2017. nov. 30. 19:25
 27/36 anonim ***** válasza:
94%
Hát ez se százas... még hülyébb az indoka, mint elképzeltem... tudom, hogy fáj, de hidd el, utólag nagyon fogsz örülni, hogy vége lett. Kitartást.
2017. nov. 30. 19:33
 28/36 Bence_ ***** válasza:
100%
Megértem, hogy értetlenül nézel ki a fejedből. Kívánom, hogy már karácsonykor röhögve tudj erre vissza emlékezni.
2017. nov. 30. 20:36
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan érdekelne, hogy mit kellett volna reagálnod arra, hogy ez a p*csa így kiborult. Összeborulni együtt sírni és azt mondani, hogy igen, téged látott, hogy megnyugodjon?

Ne haragudj, de jobban jársz enélkül a marha nélkül. Elhiszem, hogy pocsék érzés a kukába dobni azt az 5 évet, de inkább most dobd a kukába, mint esetleg házasság, gyerek mellett, mert akkor kergül meg.

2017. nov. 30. 22:46
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
"Ehhez képest ő azt vágta hozzám, hogy sejthette volna, hogy ilyen nő nem tud hűséges lenni. " - Mondja úgy, hogy ő 10 lánnyal volt eddig... Annyi esze lehet, mint a 3-as válaszolónak, aki 26-ból nem tud 5-öt kivonni, istenem...
2017. dec. 1. 07:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!