Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy higgyen nekem, hogy nem csaltam meg?
Az egyik kolléganője azt állította, hogy látott engem egy kocsiban smárolni és majdnem szexelni egy másik férfival. Ez egyáltalán nem igaz, sosem csaltam meg a barátomat.
A barátom hitt neki, mert elmondta a csaj, hogy milyen színű ruha volt "rajtam", és pont egyezett a felső színe.
Előjött az a dolog is, hogy én a kapcsolatunk előtt 8 férfival feküdtem le, és ebből 3 volt párkapcsolat, a többi egyéjszakás volt, vagy szexbarátság. Én ebbe az életformába beleuntam, összejöttem a párommal, szerelmes lettem belé, és soha az életben nem csaltam meg az 5 év alatt, mióta együtt vagyunk. Nem is vágyom senki másra. Ehhez képest ő azt vágta hozzám, hogy sejthette volna, hogy ilyen nő nem tud hűséges lenni.
A barátom egy találkozót is összehozott a kolléganőjével, hogy legyen egy konfrontáció, és a csaj csak kötötte az ebet a karóhoz, hogy én hazudok, gátlástalan vagyok, és igazságtalan, hogy nekem lehet kapcsolatom egy normális pasival. Végig csak mosolyogva ráztam a fejem teljesen higgadtan, és mondtam, hogy akármit hord össze, nem én voltam az, akit látott. Végül bőgni kezdett, elvileg azért, mert nagyon fáj, hogy meghazudtolom. Végül pszichopatának nevezett, mert a zokogása hatására sem mondtam azt, hogy én voltam, és azt mondtam, hogy semmilyen sértegetése nem hat meg, mert számomra ő egy senki. Megkérdezte, hogy akkor is higgadt lennék-e, ha már vagdalná a bőrét az idegtől, mire azt mondtam, hogy igen, akkor is, mert egyszerűen nincs igaza.
Végül a barátom hazakísérte, és azóta sem jött hozzám haza.
Nem tudom, mit tegyek, és 5 év után miért nem jár nekem némi bizalom. Semmivel nem szolgáltam rá erre, tiszta szívemből szeretem és hűséges vagyok hozzá.
Hogyan tegyem helyre benne a dolgokat?
Mellesleg nagyon zavar, hogy a kolléganője azzal (is) dobálózott, hogy én hány pasi alá feküdtem - ő fogalmazott így - ugyanis csak a párom mondhatta el neki, és szerintem ehhez annak a nőnek semmi köze.
26/N
27/F
A te szavad az ővé ellen. A barátodbak bíznia kellene benned, és azt mondania, hogy igazat ad neked.
De a kolléganője annyira behálózta, hogy a srác szerintem képtelen józanul gondolkozni.
Egyértelmű, hogy a csaj szét akar választani titeket, hogy majd ővé lehessen a párod, és ezért a végsőkig el tud menni (mint hogy már az érvágást is említette...).
Komolyan már a történeteded olvasva felidegesített ez a csaj, pedig nem is ismerem :D
Helyedben annyit esetleg még megpróbálnék, hogy mivel szó szó ellen van, én is hazudnék, hogy azt mondom a párodnak, hogy a kolléganője elmondta nekem a találkozó után, hogy bejön neki a csávóm, ezért mindent megtesz, hogy elvegye tőlem. :D
Egyszerű a sztori. A kolléganőnek tetszik a pasid és savanyú neki a szőlő, hogy még nem lettél miatta dobva így most kitalált valami marhaságot, amivel a párod elevenébe vágott. Ha tudja, hogy hány pasid volt, akkor a párod valószínűleg beszélt erről, hogy őt ez zavarja. (bár nem értem miért ha neki meg 22 éves korára volt 10 nője)
Gyászold meg ezt a kapcsolatot, mert szerintem nincs jövője így. Állandó téma lesz, hogy a párod nem bízik benned, a kolléganő meg ott fog fúrni ahol nem szégyell és a hisztiroham alapján nem lesz ilyen terület.
Keress egy normálisabb pasit, mindketten jobban jártok, akarom mondani hárman, mert már annyian vagytok ebben a kapcsolatban. Főleg, hogy fél 11-kor még a kolléganőnél van a pasid.
Hát ez a kollegina nem normális. Ha kettőtök közül valamelyikőtöknek probléma van az agyával, az nem te vagy.
Ha tippelnem kéne, már régóta bolondítja a pasikat, szépen a bizalmába férkőzött, és fúr. Őszintén én is kicsit tanácstalan lennék, ha a helyedbe képzelem magam. Szerintem annyit tehetsz, hogy még egyszer megpróbálsz beszélni a pároddal, és megkérdezed, miért annak a másik "random" nőnek hisz, helyetted? Miközben 5 éve éve együtt vagytok. Ennyi idő alatt igazán illene ismernie téged. Ha ez sem hát, akkor megmondanám neki, hogy sok boldogságot a következő, jó eséllyel elmebajos nőhöz.
Ez a csaj jó nagy kakikavaró, nekem is kinyílt a bicska a zsebemben mert sajnos én is ismerek ilyen minden lében kanál típusú nőcskét és ha nem lennék háziasítva és kifogástalan úriember akkor már lehet fejbe térdeltem volna :D A volt páromra emlékeztetsz, meg ez az egész szitu is. A csaj szerintem pályáz a pasidra vagy kitudja csak szeret szart kavarni. Mindenesetre meg kellene bíznia benned vakon, ha komolyan gondolja ezt az egészet. Ez van nem lehet mást tenni. Amíg nem lát valami egyértelmű bizonyítékot addig neked kell, hogy higgyen. És nem tetszik, hogy azzal dobálozik, hogy mennyi pasid volt, én eddig az ilyen lányokban csalódtam a legnagyobbat ... pozitívan! Nem kéne, hogy érdekelje mi volt régen, és ezt így a képedve vágja, ezekszerint sosem bízott benned?
És mi az, hogy azóta sem jött hozzád haza a párod? Ez mégis milyen dolog? Nem akarlak idegesíteni de nem lehet, hogy ezt ők ketten tervelték ki hogy igazából ketten kefélhessenek? Bocsi csak ez is megfordult a fejemben de ne legyen igazam. Rendes lánynak látszol és szerintem itt a pasid lesz a sáros.
Pár előttem szólóval értek egyet, hogy a csajnak tetszik a pasid és szét akar titeket választani.
Amennyiben minden rendben a kapcsolatotokkal, akkor nem kell csinálnod semmit, mert ott meg kell, hogy legyen a bizalom a barátodtól irányodba, mert az kell egy jól működő kapcsolathoz. 35N
Tök 8 (:-D), mi volt. A lényeg, hogy Te és Ő, hogy érzitek magatokat.
Szerinted te azon a színten vagy mint az s nő aki, zsarol? Vagdossa magát?
Ha a pasinan erre van szüksége akkor éljen vele te meg majd csókolózol egy autoban egy olyan ferfival akine értelmes nő mellett érzi jól magát.
Sehogy nem tudod helyre rakni benne a dolgokat. Magadban tudod, elengeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!