Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalás?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet hogy gyerekkori barátommal régóta elterveztük hogy partiban (hármasban) fogjuk csinálni meg is esködtünk ré hogy ha lesz rá lehetőségünk akkor nem hagyjuk ki. Nos ennek sok éve, és nem is volt rá lehetőség nagyon.

Nemrég viszont adódott erre alakalom. A bökkenő hogy azóta nekem lett egy (jól működő) kapcsolatom.

Nagyon nem tudom hogy belemenjek e, igazából nem is attól tartok hogy kiderül mert erre igen kcsii az esély, leginkább a saját lelkiismeretemtől. De a barátomat sem akarom megbántani.

Ő azt mondja hogy ez nem klasszikus megcsalás, hiszen nem nem a másik lány miatt csinálnánk hanem a közös élményért. Ez így megállja a helyét?

24F

2017. nov. 19. 10:16
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csajod és a legjobb barátnője 3asban csinálná egy pasival megcsalásnak vennéd?
2017. nov. 19. 13:19
 22/35 A kérdező kommentje:
Erre nem tudok válaszolni mert már nincs barátnőm :)
2017. nov. 19. 13:51
 23/35 anonim ***** válasza:
4%
Jól tetted, mindent bele!
2017. nov. 19. 13:52
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

# 22

A következő barátnődnél megcsalásnak éreznéd a 2+1 nélküled verziót, vagy "közös élménynek?

2017. nov. 19. 16:09
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Az igen, nem húztad sokat... Kevesebb mint öt óra alatt a "jól működő" kapcsolattól eljutottál addig, hogy kihajítod egy dugás kedvéért... azért ez rekord.
2017. nov. 19. 17:02
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

De ugye mondtad szerencsétlennek hogy azért dobod ezt a több évet mert vagy 10 éve két sör mellett megígérted egy haverodnak hogy egyszer szendvicsbe vágtok egy nőt? S hogy ennek most jött el az ideje...

Mekkora tirpákok vannak, istenem. Remélem talál egy rendes férfit akinek ő sokkal fontosabb lesz mint egy kufirc.

2017. nov. 19. 18:25
 27/35 anonim ***** válasza:

UUram isten, és ilyen emberek léteznek! ... hihetetlen!

1. Eleve elsőre önkéntelenül az merült fel bennem, hogy talán b*zi vagy?? Vagy mégis kinek vágya, hogy a kis barátjával egyetemben dugjon meg valakit?

Még a 2 csaj-1 pasi felállást megértem valahogy, de ez... no comment. A közös élmény csak még nagyon b*:ziságnak tűnik, már bocs. :D

2."Nem igazán tudok mit kezdeni a helyzettel, elég hülye szitu. Soha nem gondoltam volna hogy ez velem valaha megtörténhet."

Micsoda? Hogy a legjobb barátoddal akarsz inkább közös kúrást, ahelyett, hogy a nődet csinálnád meg?

Bocsánat, de nekem ez az egész full férfiatlan, bármiylen szemszögből nézem. Az, hogy ez neked ráadásul világproblémád, és ezzel a gyenge jellemed( milyen szituról beszélsz, amiben dilemmázol? vicc ).

A megcsalásra vonatkozóan: ha csajodat 2 férfi dugja meg egyszerre, vélhetően az megcsalás neked.

De legalább ez a probléma megoldódott.

Ez nagy gusztustalanság, amilyen igényed van, de ha neked erre van igényed, hát csináld a kis barátoddal. :D Hihetetlen. Jól tetted, hogy szakítottál.

2017. nov. 21. 18:42
 28/35 anonim ***** válasza:
Mérlegelj egy kicsit .Ne a csajt nézd akit abaràtod szerzett a bulira hanem hogy mijen szoros és bizalmi a kapcsolatotok a barátoddal .Ő fordított helyzetben mit cselekedne?Ha a te helyedben lenne?Ezt neked kell érezni.Oké rég elterveztétek meg megigérted neki hogy benne leszel a buliba de ha szeretünk valakit akkor még ezeket a dolgokat is kihagyjuk érte és nem érezzük ugy hogy kihagytunk volna vmi nagyszerű felejthetetlen dolgot hanem inkàbb a párunkal akarunk több időt tölteni.Ha szakitani akarsz akkor tedd azt legalàbb teszel neki egy szivességet .:)ő is megtalàlja a magàhoz való fiút te meg a csajt .Sok sikert !
2017. nov. 21. 19:39
 29/35 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2017. nov. 26. 15:53
 30/35 A kérdező kommentje:

Hogy mi lett végül? Megincsináltuk! Ráadásul rá egy hétre ki is békültünk. Így a kecske is jól lakott meg a káposzta is megmaradt képtletesen szólva.

Egyáltalán nem bántam meg

Így visszagondolva vicces is kicsit hogy mennyire dilemmáztam a dolgon :)

2017. dec. 11. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!