Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalás?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet hogy gyerekkori barátommal régóta elterveztük hogy partiban (hármasban) fogjuk csinálni meg is esködtünk ré hogy ha lesz rá lehetőségünk akkor nem hagyjuk ki. Nos ennek sok éve, és nem is volt rá lehetőség nagyon.

Nemrég viszont adódott erre alakalom. A bökkenő hogy azóta nekem lett egy (jól működő) kapcsolatom.

Nagyon nem tudom hogy belemenjek e, igazából nem is attól tartok hogy kiderül mert erre igen kcsii az esély, leginkább a saját lelkiismeretemtől. De a barátomat sem akarom megbántani.

Ő azt mondja hogy ez nem klasszikus megcsalás, hiszen nem nem a másik lány miatt csinálnánk hanem a közös élményért. Ez így megállja a helyét?

24F

2017. nov. 19. 10:16
1 2 3 4
 11/35 Estádio de Felchút ***** válasza:
16%
Akkor szakíts oszt kúrjátok le a csajt. Nekem mindegy, csak kúrjatok, mert fogy a nemzet.
2017. nov. 19. 10:48
 12/35 anonim ***** válasza:
3%
Egyáltalán nem megcsalás, vágjátok partiba a csajt!
2017. nov. 19. 10:49
 13/35 anonim ***** válasza:
97%
És ezt még itt is meg kell kérdezni, hogy megcsalás-e. B_szki, emberiség...
2017. nov. 19. 10:52
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Sokféle kifogást hallottam már arra hogy a megcsalás miért is nem megcsalás. De ez most új. Azaz ha egy barátommal /én esetemben barátnőmmel/ közösen szexelünk egy harmadik féllel, akkor az nem az, hiszen ez vele egy élmény. Aham. Értem.

Ha vele akarok igazi nagy élményt akkor elmegyünk sziklátmászni.

A tanárságnak meg semmi köze a konzervativushoz, erről tudnék mesélni... Ez személyfüggő. De biztos ő is szívesen meghallgatná ezt az ötletedet.

2017. nov. 19. 10:55
 15/35 anonim ***** válasza:

Döntsd el mi a fontosabb; egy barátnak régen megígért őrült ötlet, amit évekkel ezelőtt egészen más körülmények között hoztál,

vagy a barátnőd.

Ha az utóbbi akkor azért ne szakíts. A barátod pedig ha nem érti ezt meg akkor nemis a barátod.

2017. nov. 19. 11:06
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párodat egyik barátnőjével együtt dugná meg egy férfi, azt megcsalásnak éreznéd?
2017. nov. 19. 11:08
 17/35 anonim ***** válasza:

Elsőre azt akartam javasolni, hogyha a barátnőd bevállalósabb, akkor dobd fel az ötletet, legyen ő a harmadik.

De ha neki nem pálya, akkor nyilván nem. :)

Ha meg azon gondolkodsz, hogy emiatt szakíts, akkor tényleg ez a legjobb megoldás. Utána mehet amennyit és akivel csak akarsz.

2017. nov. 19. 11:09
 18/35 A kérdező kommentje:

Nyilván soha nem fogom elmondani neki. Azt nem tudná feldolgozni egyhamar, azt pedig nem akarom hogy fájjon neki.

Igen, biztosan egy nagyon s---r ember vagyok meg minden. De higyétek el hogy egy egyáltalán nem ilyen egyszerű számomra sajnos. De legalább tudom hogy mit kell tennem hogy a legkisebb rosszat cselekedjem.

2017. nov. 19. 11:09
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted a mostani párod akkor ne teddtönkre a kapcsolatot!Tedd fel magadnak a kérdést hogy fordított esetben te mit szólnál mindehhez?!
2017. nov. 19. 11:22
 20/35 Amedeo válasza:
100%

Én valahol őszintén remélem hogy ez egy troll kérdés, bár sajnos vagy egy olyan rossz érzésem hogy nem az.

A kérdésedre rátérve. Engem személy szerint egyrészt teljesen bedöbbent hogy ezt a kérdést nem is hogy felteszed itt, hanem a debil fejedben egyáltalán felmerül.

Másrészt elszomorító hogy a magadfajta barmoknak jut barátnő, a sok normális szeretni tudó, és szeretetre vágyó srác meg nem talál magának párt.

Remélem összeszedsz valamit és beledöglesz. Minden normális férfitársam nevében ezt kívánom!

2017. nov. 19. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!