Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalás?
Szóval az a helyzet hogy gyerekkori barátommal régóta elterveztük hogy partiban (hármasban) fogjuk csinálni meg is esködtünk ré hogy ha lesz rá lehetőségünk akkor nem hagyjuk ki. Nos ennek sok éve, és nem is volt rá lehetőség nagyon.
Nemrég viszont adódott erre alakalom. A bökkenő hogy azóta nekem lett egy (jól működő) kapcsolatom.
Nagyon nem tudom hogy belemenjek e, igazából nem is attól tartok hogy kiderül mert erre igen kcsii az esély, leginkább a saját lelkiismeretemtől. De a barátomat sem akarom megbántani.
Ő azt mondja hogy ez nem klasszikus megcsalás, hiszen nem nem a másik lány miatt csinálnánk hanem a közös élményért. Ez így megállja a helyét?
24F
Főszabály szerint, ha ez a kérdés már felmerül, akkor a válasz igen, és már most zavarja a lelkiismereted nyugalmát.
Az, hogy mi állja meg a helyét és mi nem a barátod szempontjából, egy dolog. De itt magaddal szemben kell, hogy tükörbe és a párod szemébe tudj utána nézni.
Persze h megcsalàs. Ha baratod tenyleg baràtod ,akkor nem erölteti és megérti ,hogy azota van kapcsolatod.
n25
Ő egy kicsit könnyebben beszél mivel ő szingli és 5 évvel idősebb is. A lányt is ő "szerezte". Amikor kitatláltuk akkor én is nagyon lelkesedtem az ötletért bevallom. De már egyáltalán nem vagyok benne biztos.
És mindig ezzel érvel hogy ez nem klasszikus megcsalás, és hogy megígértük egymásnak. Nem igazán tudok mit kezdeni a hleyzettel, elég hülye szitu. Soha nem gondoltam volna hogy ez velem valaha megtörténhet.
Igazából köszönöm a válaszokat. Azokat is akik leszóltak.Mert igazából segítetettetek. Mert igazából nagyon aktuáli a dolog, ma délutánig kell döntsek.
Úgy gondoltam eddig hogy a két rossz közül kell válaszzak:
1, MEgcsináljuk, de akkor rossz lesz a lelkiismeretem
2, Nem csináljuk meg és utána lehet egy életig bánom hogy elszalasztottam a lehetőséget. Plusz még az ígéretem sem tartom
A barátnőm úgy sem értené meg soha mert elég konzervatív (tanárnak készül)
De 3-ik lehetsőgére nem gondoltam. Szóval az lesz hogy megmondom neki hogy nem vagyok biztos a dolgomban. (Mert ahogy írta itt is valaki, ha ez már eszembe jut akkor nem vagyok az. És hát belegondolva valóban.) És szakítani szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!