Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek, ha annyira kívánok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha annyira kívánok egy férfit, hogy nem bírok a józan eszemmel gondolkozni?

Figyelt kérdés

A párommal már rég együtt vagyunk, jó a kapcsolatunk. Mindig is úgy gondoltam gondoltam, vele megtaláltam a másik felem. Mindenünk közös. Az egész életünk. A lakásunk, a barátaink, van egy kutyánk, szeretnénk gyereket. Közösek az életcéljaink. Egyetlen dologgal van csak baj. Ő nem igényli a szexet annyira mint én. Mindig úgy gondoltam, hogy ez legyen a legkisebb baj, nem akartam soha más férfit. De most bepróbálkozott nálam az egyik kollégám, ami többet jelent mint kéne. Csak egy csók volt, de az annyira szenvedélyes, amilyet még nem éltem át. Tudom, hogy milyen ez a pasi, teljes ellentétei vagyunk egymásnak. Kapcsolatban hamar kicsinálnánk egymást, de annyira fel vagyok rá izgulva,hogy nem bírom megmondani neki hogy hagyjon békén. Nem tudok szakítani a párommal, de ezt a sok évnyi kielégületlenséget se bírom már. Nem akarom megcsalni, de beleőrülök ebbe a helyzetbe. Tudna valaki tanácsot adni, hogy mit csináljak?

25N

2017. nov. 15. 19:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Kapcsolatban hamar kicsinálnánk egymást." > EZ DÖNTŐ TÉNYEZŐ! FIGYELJ ODA NAGYON!

Szerintem inkább próbálj ellenállni a kísértésnek - akár imádsággal is, ha másképpen nem megy!

Ui: az idézőjelbe tett mondat is egy kifejezetten erős próbatételt jelent az életedben. Tényleg megérné neked a kockázat...?

2017. nov. 15. 22:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Pedig pont elég baj,hogy nem passzoltok szexuálisan,nem ő a te másik feled,csak bemesélted magadnak.
2017. nov. 15. 23:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Es a pasinak is van baratnoje? Mert akkor meg gazabb vagy mint most.
2017. nov. 16. 00:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Gyakoroljátok érzelmeiteket, s érzelem alapú kommunikációt és nem lesz többé olyan, hogy valamiben mások vagytok, mert nevelitek majd önmagatokat, hogy közelebb kerüljenek igényeitek egymáshoz, majd összeértség után haladjon tovább, amerre akarjátok.
2017. nov. 16. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!