Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eszemmel tudom, hogy jobb, hogy szakítottunk, most mégis magam alatt vagyok és szívesen megölném magam. Ez normális? Mit tegyek?
1 évig voltunk együtt a párommal és az utóbbi 9 hónap nem volt jó, néha boldog voltam vele 1-2 hétig de többségében rossz volt, nagyon sokat gondolkodtam szakításon, de aztán bocsánatot kért meg én is akartam esélyt adni a dolognak, szerelmes voltam tehát nem akartam elengedni, reménykedtem hogy jobb lesz. Nem lett. Most eljutottam arra a pontra, hogy szakítok, de amikor kimondtam ő egy utolsó esélyért könyörgött, megkapta. Aztán amikor az én hibámból vesztünk össze valamin, szakított. Ezt nem tudtam elfogadni, szörnyű volt, most én kértem egy utolsó esélyt de ő nem adott.
Itt a nagy vágyam, végre megszabadultam tőle, tudom hogy nemsokára jobb lesz és minden helyre áll mert nagyon leépített a kapcsolat, mégse tudok neki örülni. Én nem tudtam vele szakítani, csak az volt a megoldás, ha ő szakít és nem enged vissza.
Sosem akartam öngyilkos lenni de most legszívesebben megtenném...
Kicsit nekem is ilyen. Azt hiszem ennyire már nem leszek szerelmes többet. És így meg lehangoló tovább.
Amúgy azt érdemes lenne értened, hogy volt e valami praktikus akadály, ami akadályozta, hogy simán jól legyetek együtt. És lehetett volna e rajta változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!