Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha annyira kívánok egy férfit, hogy nem
bírok a józan eszemmel gondolkozni?
Figyelt kérdés
A párommal már rég együtt vagyunk, jó a kapcsolatunk. Mindig is úgy gondoltam gondoltam, vele megtaláltam a másik felem. Mindenünk közös. Az egész életünk. A lakásunk, a barátaink, van egy kutyánk, szeretnénk gyereket. Közösek az életcéljaink. Egyetlen dologgal van csak baj. Ő nem igényli a szexet annyira mint én. Mindig úgy gondoltam, hogy ez legyen a legkisebb baj, nem akartam soha más férfit. De most bepróbálkozott nálam az egyik kollégám, ami többet jelent mint kéne. Csak egy csók volt, de az annyira szenvedélyes, amilyet még nem éltem át. Tudom, hogy milyen ez a pasi, teljes ellentétei vagyunk egymásnak. Kapcsolatban hamar kicsinálnánk egymást, de annyira fel vagyok rá izgulva,hogy nem bírom megmondani neki hogy hagyjon békén. Nem tudok szakítani a párommal, de ezt a sok évnyi kielégületlenséget se bírom már. Nem akarom megcsalni, de beleőrülök ebbe a helyzetbe. Tudna valaki tanácsot adni, hogy mit csináljak?
Próbáld kicsit fellendíteni az otthoni szexuális életeteket. Szerepjáték, extrém hely stb. Nálunk pl. nincs ilyen gond, de az nagyon izgi volt, mikor moziból hazafelé a kocsiban az út mellett estünk egymásnak.
2017. nov. 15. 19:09
2/14 anonim válasza:
Ja és beszélj a pároddal. Ha tényleg a másik feled, akkor meg tudod vele beszélni, hogy neked kicsit több akcióra van szükséged. Vagy akár faggasd ki, neki van-e valamilyen szexuális vágya, perverziója.
2017. nov. 15. 19:10
3/14 anonim válasza:
az önkéntes "éhezés" semmiképpen nem megoldás...
2017. nov. 15. 19:13
4/14 anonim válasza:
Normális, hogy néha ráizgulsz más palikra is, de a tetlegességig nem szabad elmenni. Helyette a párodon vezesd le a szexuális fellángolásod. Próbáljatok ki új dolgokat, vezesd rá, hogy többet akarjon szexelni veled. Muszáj lesz, mert még nagyon fiatalok vagytok ahhoz, hogy ilyen gondjaitok legyenek.
2017. nov. 15. 19:15
5/14 anonim válasza:
Gondold át ezt még kétszer, mielőtt megcsalod a párodat!
A szex biztosan jó lesz, mert több évig egy emberrel már nem olyan izgalmas, szóval érthető, hogy vágysz az újdonságra -ahogy bárki más-, de ne ess bele abba a hibába, mint a többi! Ha nem jó a szex próbáld változatossá tenni és ha akkor sem működik és már nem kívánjátok egymást akkor szakíts. Ne okozz felesleges fajfájást és bűntudatot magadnak egy numera miatt.
2017. nov. 15. 19:20
6/14 anonim válasza:
Nem minden megcsalas jár egyutt fejfájással es buntudattal. Néha olyan jo egy ujjal, hogy ezekröl teljesen megfeledkezel. Minden álszentség nélkul. Persze nem kell fuvel-fával ágyba bujni.
2017. nov. 15. 19:40
7/14 anonim válasza:
Ha nem tudod visszautasítani a kollégád, akkor meg fogod csalni a párod, ezen nincs mit magyarázni. A feladatod az lett volna, hogy megpróbálsz javítani a pároddal való szexuális életeden. De fiatal vagy, tapsztalatlan, azt hitted, hogy nagyjából normális, és hosszú távon fenntartható, ami köztetek van. Most, hogy megtapasztaltad a szenvedély egy másik szintjét, rájöttél, milyen szar az, amiben a pároddal vagy.
2017. nov. 15. 19:43
8/14 anonim válasza:
Lehet valakinek jo otthon a párjával, de egy uj izgalmas tud lenni. Sok év utan lehet törvenyszeru, hogy az uj izgatja az ember fantaziajat. Csak tudni kell, mit kockaztat, es megéri-e.
2017. nov. 15. 19:47
9/14 anonim válasza:
"de ezt a sok évnyi kielégületlenséget se bírom már" - az a kapcsolat, amiben ezt irod, az nem jo. Az szar. Azt vagy megprobalod megjavitani, vagy belatod, hogy azonkivul, hogy vannak bennetek kozos dolgok, egy fontos resz nem mukodik, es kerestek olyat mindketten, aki minden fontos pontban egyezik veletek. Aztan utana ra lehet izgulni a kollegara.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!